Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Haziran 2020 13:51

DeFacto, 'Tişört Mevsimi' koleksiyonunu beğeniye sundu

DeFacto, yaz mevsiminin yükselen enerjisi ile tasarladığı tişört koleksiyonunu; kadın, erkek ve çocukların beğenisine sundu.

DeFacto, 'Tişört Mevsimi' koleksiyonunu beğeniye sundu
defacto,

Hazır giyim sektörünün önemli markalarından DeFacto, yaz mevsiminin yükselen enerjisi ile tasarladığı Tişört Mevsimi koleksiyonunu kadın, erkek ve çocukların beğenisine sundu. Yapılan bilgilendirmede; her rengin kendi diline ve ruhuna özgü olarak tasarlanan koleksiyonda; herkesin kendi tarzına uygun tişörtü bulacağı kaydedildi.

Her sezonun favorisi basic tişörtler bu yaz da kadın ve erkeklerin gardıroplarındaki yerini alacak. Polo yaka ve çiçek desenli tişörtler erkeklerin vazgeçilmezi olurken, kadınlar halter yaka ve sloganlı tişörtleri en çok tercih ediyor. Anti bakteriyel kumaşlardan üretilen tişörtler özellikle sıcak havaların kurtarıcısı olacak.

Kadınlara yüksek bel mini şort ya da etekle kombinlenen tişörtler, düz taban ayakkabıyla spor, topuklu ile klasik şıklığı sunacak. Her mekânda rahat ve havalı olmak isteyen beyefendilerse fit kesim tişörtlerle dikkat çekecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...