Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Nisan 2021 09:36

Destek paketi başvuruları e-Devlet'ten yapılacak

Ticaret Bakanı Muş, esnafa ve sanatkara destek paketine başvuruların 31 Mayıs saat 23.59'a kadar yapılabileceğini duyurdu.

Destek paketi başvuruları e-Devlet'ten yapılacak
esnaf,destek paketi,kovid 19,ekonomi,koronaivrüs,e devlet

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Twitter hesabından COVID-19 salgınından olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlar için hazırlanan destek paketine ilişkin paylaşım yaptı. Mehmet Muş, paylaşımında şu bilgilere yer verdi:

"Esnafımıza destek olmaya devam ediyoruz. Hayırlı olsun. Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlarla gerçek kişi tacirlere yönelik aylık 1000 lira gelir desteğiyle, büyükşehirlerde 750 lira, diğer şehirlerde 500 lira olan kira desteği süresi 1 ay daha uzatılmıştır. Söz konusu destekler için yapılacak başvurular 31 Mayıs saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden yapılabilecektir.

TESKOMB aracılığıyla veya doğrudan Halkbank aracılığıyla esnaf ve sanatkara kullandırılan kredilerin taksit ödemeleri 1 Temmuz 2021 tarihine kadar ertelenmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...