Tgrt Haber
BIST
9121.99
%0.46
(42.02)
Dolar
32.3846
%0.19
(₺0.06)
Euro
35.0952
%-0.01
(-₺0.01)
Sterlin
41.0687
%0.39
(₺0.16)
Altın
2471.783
%2.77
(₺66.51)
Bitcoin
$70395
%-0.49
Ethereum
$3553.2
%-0.25
AVAX
54.08
%-1.08
 - BOTAŞ'tan doğalgaz fiyatı açıklaması!
1 saat 32 dakika önce

BOTAŞ'tan doğalgaz fiyatı açıklaması! Konut ve sanayi aboneleri için tarife belli oldu

BOTAŞ nisan ayında devreye alınacak yeni doğalgaz tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. BOTAŞ, mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.
 - Emekliye müjde, Bakan Uraloğlu resmen duyurdu
1 saat 45 dakika önce

Emekliye müjde! Bakan Uraloğlu resmen duyurdu: Trenlerde yüzde 10 indirim uygulanacak

2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edilmesinin ardından pek çok indirim ve avantaj tek tek duyuruluyor. Bu kez müjdeli haber Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan geldi. Bakan Uraloğlu, bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edebileceğini duyurdu.
Ekonomi - Ekonomi
2 saat 24 dakika önce

Milyonlarca emekli bankalara koştu! Emekli promosyonları ne zaman yatıyor? Hangi kamu bankası ne kadar promosyon verecek?

Emeklilerin beklediği promosyon miktarları belli oldu. Anlaşmalar için emekliler solukları bankalardan aldı. Peki emekli promosyonları ne zaman yatıyor? Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...
 - Memurun ve emeklinin zammı şimdiden cepte!
2 saat 47 dakika önce

Enflasyon farkı şimdiden cepte! Memur ve emekli maaşı zam oranı ortaya çıktı

TÜİK tarafından açıklanacak mart ayı enflasyon verisi bekleniyor. Memur ve memur emeklileri toplu sözleşme zammına ek alacakları enflasyon farkında 3 aylık ortalama belli olacak. 2024 yılının ilk 2 ayında yüzde 11,53 zam ortaya çıktı. Yeni verilerle bu rakam güncellenecek.
Ekonomi - Ekonomi
3 saat önce

SYS Grubu, CANiK ve AEI Systems’ın yenilikçi çözümleriyle daha da güçleniyor

Orta kalibre top sistemlerine yönelik geliştirdikleri VENOM LR’nin 2024 Ağustos’ta ilk teslimatlarını gerçekleştireceklerini belirten SYS Grubu Genel Müdürü Cahit Utku Aral, “Yenilikçi çözümlerimizle küresel arenada pozisyonumuzu güçlendiriyoruz. ‘Takip eden değil, takip edilen’ olma vizyonumuz doğrultusunda inovatif ve rekabetçi çözümlerle, başta ülkemiz olmak üzere tüm dost ve müttefik ülkelerin hizmetindeyiz" dedi. 
Ekonomi - Ekonomi
3 saat 29 dakika önce

Gelin bileziklerinde modeller değişti! Rota İtalya Kalze popcorn çevrildi... İşte model ve fiyatları

Altın almada son yıllarda tüm gelenekselcilik bozuldu. Gelinler rotalarını İtalya tarzı olan Kalze popcornlara çevirdi. İşte kalze popcorn altın bilezikler modelleri fiyatları...
 - Gözler kritik Mart ayı enflasyonunda!
3 saat 33 dakika önce

Mart ayı enflasyonu bekleniyor! Yıl sonu tahminleri geliyor, işte ekonomistlerin beklentisi

Mart ayı enflasyonu için gözler Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıklayacağı verilere çevrildi. Ekonomistlerin aylık enflasyon ve yıl sonu beklentileri de belli oldu.
 - Emekli zam oranı için ilk tahminler geldi
5 saat 23 dakika önce

Emekli maaşı masaya yatırılıyor, hükümet yeşil ışık yaktı! Zam oranı için ilk tahminler geldi

Milyonlarca emeklinin beklediği maaş düzeltmesi ile ilgili yeşil ışık geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız" açıklamasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan sinyal geldi. Emekli tarafında umutlar yeniden artarken, uzmanlardan da düzenlemeye ilişkin ilk tahminler de geldi. Peki, emekliye zam ne kadar olur? Refah payı verilecek mi? İşte beklentiler ve maaş hesabı…
Otomobil - Otomobil
5 saat 29 dakika önce

Lamborghini de kervana katıldı! İşte logosunu değiştiren otomobil markaları

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Lamborghini, uzun yıllardır kullandığı logosunu değiştirdi. 'Hırçın boğayı uysallaştıran' şirket, değişimi sosyal medya hesaplarına yansıtmaya başladı. Şimdiye kadar logosunu değiştiren 12 otomobil markasını derledik. Listede bir Türk markası da var.
 - Özel okullar 1 milyon TL’ye dayandı
6 saat önce

Özel okullar servete mal oluyor! Eğitim ücreti 1 milyon TL’ye dayandı

Özel okulların ücretleri bir kez daha gündemde. Bazı okullar önümüzdeki yıl için adeta servet talep ediyor. Eğitim ücretleri yıllık 1 milyon lirayı bulabiliyor.