Tgrt Haber
07 Kasım 2018 09:46

Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? Güncel döviz fiyatları (7 Kasım dolar, euro, döviz fiyatları)

Dolar, euro kaç lira? Dolar en son ne kadar oldu? Döviz kurlarında son durum. Dolar fiyatları şu dakikalarda 5.36 TL'de hareket ederken, Euro fiyatları ise 6.15 TL'de bulunuyor.

Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? Güncel döviz fiyatları (7 Kasım dolar, euro, döviz fiyatları)
dolar kaç lira,

Dolar, euro kaç lira? Dolar en son ne kadar oldu? Döviz kurlarında son durum. ABD'deki kritik ara seçimlerinde kesinleşmemiş sonuçlara göre Demokratlar, Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu Cumhuriyetçilerden aldı. Dün 5.3045 TL'ye kadar gerileyerek 3 ayın en düşük seviyesini gören dolar kuru, seçim sonuçlarının ardından 5,37 civarında seyrediyor. Euro/TL ise 6,15'in üzerinde hareket ediyor. Doların başlıca para birimleri karşısındaki performansını ortaya koyan dolar endeksi yüzde 0,24 düşüşle 96 sınırında işlem görüyor. yeni günde 5.36 TL seviyelerinde hareket ediyor.

DOLAR BUGÜN KAÇ LİRA? (7 KASIM DOLAR NE KADAR)

Dolar kuru saat 08.38 itibarıyla 5.3624 TL'de hareket ederken; gün içerisinde en düşük 5.3498 TL'yi, en yüksek ise 5.4028 TL'yi gördü. 6.1133 TL'ye kadar gerileyen Euro kuru ise aynı dakikalarda 6.1578 TL'de bulunuyor.

Doların dünyada en çok işlem gören 6 adet yerel para biriminin karşısındaki değerini gösteren dolar endeksi, yüzde 0.13 düşüşle 95.90 seviyesinde bulunurken; Euro/dolar paritesi 1.1448 seviyelerinde...

ABD basının tahminlerine göre Cumhuriyetçiler Senato'da çoğunluğu koruyacak.

Demokratlar Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu kazanarak ABD Başkanı Donald Trump'ın vergi ödemeleri ve 2016'daki başkanlık seçimlerinde ekibinin Rusya ile bağlantıları olduğu iddiaları inceleme yetkisini elde etti.

Demokratların Temsilciler Meclisi'nde kontrolü sağlaması Trump ve Cumhuriyetçi partinin yasama gücünü de törpüleyecek. Trump'ın seçim vaatlerinden olan Meksika sınırına duvar örmesi için gereken ödeneği bulması büyük ihtimalle imkansız hale gelirken, ikinci bir vergi indirimini de hayata geçirmesi zorlaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...