Tgrt Haber
25 Aralık 2017 11:00

Dolar-Euro 25 Aralık fiyatı ne kadar kaç TL ? Dolar güncel fiyatı ÖĞREN

Dolar yılın son haftasında sakin seyrediyor. Yatırımcılar doların fiyatını kaç TL olduğunu merak ediyor. Dolar güncel fiyatı haberimizde...

Dolar-Euro 25 Aralık fiyatı ne kadar kaç TL ? Dolar güncel fiyatı ÖĞREN
dolar ne kadar,,euro ne kadar,,dolar kaç tl,,dolar fiyatıd,,dolar euro fiyatı,
25 Aralık Dolar kaç TL? Bankalararası piyasada dolar/TL 3,81 civarından yeni haftaya başladı. Yurtdışı piyasalarda Noel tatilleri olması nedeniyle hafta boyunca hacmin düşük olması bekleniyor.Euro/TL de 4,51'in üzerinde hareket ediyor.Gelişmekte olan ülke para birimleri genelinde azalan hacim döneminde iyimser bir hava yaşanıyor. Yeni yıl öncesi yeni pozisyon alma iştahı ciddi şekilde azalsa da özellikle Güney Afrika randı siyasi gelişmelerle iyimser bir seyir izliyor. Randdaki iyimserlik bazen tüm gelişmekte olan para birimlerine de yansıyor.Gelişmekte olan ülke para birimlerinde geçen hafta başından bu yana görülen olumlu hava TL'ye de yansıyor. 
Dolar-Euro 25 Aralık fiyatı ne kadar kaç TL ? Dolar güncel fiyatı ÖĞREN

DOLAR VE EURO NE KADAR?

Gelişmekte olan ülke para birimlerinde geçtiğimiz hafta başından hafta kapanışa kadar görülen olumlu hava TL'ye de yansıdı. Dolar 3.81 TL sınırına kadar gerilerken, yeni haftaya da benzer seviyelerden başladı.Dolar kuru ilk işlemlerin ardından 3.8130 TL olurken, euro ise 4.5233 TL seviyesinde.İçeride bugün için dolar kurunu etkileyebilecek önemli bir veri akışı görülmezken, piyasalar ağırlıklı olarak yurtdışını takip edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...