Tgrt Haber
28 Aralık 2021 14:42

Nasuh Özdemir İstanbuli'den dolar açıklaması: Güvenilir bir liman olmaktan çıktı

Döviz kurundaki yukarı yönlü hareketliliğin ardından yaşanan ani düşüşle birlikte Türk Lirası, dolar karşısında değer kazandı. Konuya ilişkin açıklama yapan İstline Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Özdemir İstanbuli, "Dolar güvenilir bir liman olmaktan çıkmıştır" yorumunu yaptı.

Nasuh Özdemir İstanbuli'den dolar açıklaması: Güvenilir bir liman olmaktan çıktı
dolar,,türk lirası,,nasuh özdemir istanbuli,

Döviz kurunda yaşanan yükselişin ardından hükümetin aldığı kararlarla yeniden 12 Türk Lirası'nın altına inen doların ani düşüşü, ekonomide güven tazeledi. Alınan kararlarla ekonomide çizilen yolu değerlendiren İstline Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Özdemir İstanbuli, bu adımlardan sonra doların Türkiye'deki ekonomik seyri değiştiremeyeceğini ifade etti.

EKONOMİ ÜZERİNDEKİ AĞIRLIĞI BİTTİ

Dolarda yaşanan ani düşüşü İstline Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Özdemir İstanbuli değerlendirdi. Bundan sonra Türkiye’de doların ekonominin seyrini değiştiremeyeceğini ve ekonomi üzerindeki ağırlığının bittiğini söyleyen İstanbuli şöyle konuştu:

"OYUNCAK KILICA DÖNMÜŞTÜR"

"Hükümetin aldığı kararlarla doların etkisi kırıldı. Bundan sonrada hiçbir şekilde belirleyici olmayacaktır. Halkımızın özellikle doların kazanç kapısı olmaktan çıktığını bilmesi lazım. Bundan sonra da dolar güvenilir bir liman olmaktan çıkmıştır. Bugüne kadar halkımızın boynunda keskin kılıç gibi duran dolar, iktidarın profesyonel hamlesi ile oyuncak kılıca dönmüştür" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...