Tgrt Haber
23 Ocak 2019 10:34

Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Ocak 2019 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Ocak 2019 dolar - euro fiyatları)
dolar,,dolar ne kadar,,dolar düştü mü,,euro,,piyasalar,,dolar kuru,,23 ocak dolar,

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 5,34 seviyesinden alıcı buluyor. 

Dün 5,31-5,36 dar bantı içinde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,35 artışla 5,3401'den tamamladı. 

Dolar/TL, bugüne yükselişle başlamasının ardından önceki kapanışa göre yüzde 0,05 artışla 5,3430'dan alıcı buluyor. 

Euro/TL de 6,07'de seyrediyor.

Uzmanlar, bugün yurt içinde tüketici güven endeksi verisi ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının Para Politikası Kurulu toplantı özeti, yurt dışında ise ABD'de Richmond Fed imalat sanayi endeksi ve Euro Bölgesi tüketici güven endeksi verilerinin takip edileceğini bildirdi.

İsviçre'nin Davos kasabasındaki 49. Dünya Ekonomik Forumu'ndan (WEF) gelecek haber akışı ve bugün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Moskova'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gerçekleştireceği görüşmenin de gündemin odağında bulunduğunu ifade eden analistler, teknik açıdan dolar/TL'de 5,31'in önemli destek konumunda bulunduğunu, 5,3550'nin direnç konumuna gelebileceğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...