Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2020 09:00

Dolar kuru bugün ne kadar? 6 Temmuz dolar ve euro fiyatları

Dolar kuru bugün ne kadar? Dolarda son durum ne? 6 Temmuz dolar ve euro fiyatları Dolar kurundaki hareketlilik yakından takip ediliyor ve her gün dolar kaç TL oldu, önümüzdeki günlerde dolar yükselir mi sorularına yanıt aranıyor. İşte 6 Temmuz 2020 Pazartesi dolar kuru, dolar kurunda son durum ve piyasalardan son dakika gelişmeleri...

Dolar kuru bugün ne kadar? 6 Temmuz dolar ve euro fiyatları
dolar,euro,6 temmuz dolar euro fiyatları

Dolar kaç lira? Euro son durum ne? Koronavirüs salgını global piyasaları döviz kurlarını etkiledi ve ekonomistlerden sokaktaki vatandaşa hemen herkes dolar kurunu takip ediyor. Dolara yatırım yapmak isteyen vatandaşlar hergün dolar yükselecek mi araştırması yapıyor. Doların yükselmesi aynı zamanda dolar birikimi olanların da merak ettiği bir konu. Dolara yatırım yapanlar ise dolar yükselir mi araştırmalarına odaklanmış durumda. Peki bugün dolar kaç TL oldu, dolara yatırım yapılır mı, işte son dakika dolar kuru.

BUGÜN DOLAR KAÇ TL?
Dolar 6,8630 liradan, euro ise 7,7480 liradan güne başladı.
İstanbul Kapalıçarışı'da 6,8610 liradan alınan dolar, 6,8630 liradan, 7,7460 liradan alınan euro ise 7,7480 liradan satılıyor. Son kapanışta dolar 6,8660 liradan, euro ise 7,72 liradan satılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...