Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2020 09:01

Dolar kuru bugün ne kadar? 7 Ağustos 2020 dolar ve euro fiyatları

Dolar kurundaki hareketlilik yakından takip ediliyor ve her gün dolar kaç TL oldu, önümüzdeki günlerde dolar yükselir mi sorularına ycevap aranıyor. Peki Dolar kuru bugün ne kadar? 7 Ağustos 2020 dolar ve euro fiyatları

Dolar kuru bugün ne kadar? 7 Ağustos 2020 dolar ve euro fiyatları
dolar,,dolar kaç lira,,euro,,euro kaç lira,

Tüm dünyayı sarsan koronavirüs krizi ile birlikte Beyrut'ta yaşanan patlamalar dolar fiyatını etkiledi. Dolar kurundaki hareketlilik yakından takip ediliyor ve her gün dolar kaç TL oldu, önümüzdeki günlerde dolar yükselir mi sorularına ycevap aranıyor. Peki Dolar kuru bugün ne kadar? 7 Ağustos 2020 dolar ve euro fiyatları

BUGÜN DOLAR KURU NE KADAR
Doların dünkü hareketliliği vatandaşları merakta bıraktı. Dolar bugün güne satış fiyatı 7,2733 liradan başladı. Dolar kurunda alış fiyatı olarak 7 Ağustos tarihinde 7,2544 lira belirlendi.

Euro bugüne dikey yönde ve satış fiyatı 8,6485 liradan başladı. Euro kurunda alış fiyatı olarak 7 Ağustos tarihinde 8,5852 lira belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...