Tgrt Haber
04 Aralık 2018 18:19

Dolar kurunda son durum

Dolar fiyatları şu dakikalarda 5.39 TL seviyesinde hareket ederken, Euro fiyatları ise 6.15 TL seviyesinde bulunuyor. Piyasalar, veri gündemini ve küresel piyasaları takip edecek.

Dolar kurunda son durum
dolar,,dolarda son dakika,,son dakika dolar haberi,

Analistler, teknik açıdan dolarda 5.20 TL'nin destek, 5.40 TL'nin ise direnç konumunda bulunduğunu belirtti.

Doların dünyada en çok işlem gören 6 adet yerel para biriminin karşısındaki değerini gösteren dolar endeksi, yüzde 0.46 düşüşle 96.50 seviyesinde bulunurken; Euro/dolar paritesi 1.1396 seviyelerinde...

10 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizi yüzde 16.86 seviyesinde bulunurken, 2 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizi yüzde 20.24 seviyesinde hareket ediyor.

RİSK İŞTAHI ARTTI

ABD ile Çinli liderlerin G20'de iki ülke arasındaki ticaret geriliminin tırmanmasını önleyecek bir mutabakata varması küresel piyasalarda dün risk iştahında ciddi bir artış sağlamıştı. Ancak Türk Lirası petrol fiyatlarındaki yükselişin de etkisiyle benzer para birimlerinde görülen iyimserliği dün yansıtamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...