Tgrt Haber
22 Şubat 2018 10:32

Dolar ne kadar? 22 Şubat 2018 dolar fiyatları kaç TL oldu?

Dolar fiyatları ne kadar kaç tl oldu? Fed tutanaklarının ardından bankalararası piyasada dolar/TL 3,80'in altında işlem görüyor. İşte yatırımcısı tarafından merak edilen doların güncel fiyatı...

Dolar ne kadar? 22 Şubat 2018 dolar fiyatları kaç TL oldu?
dolar fiyatı,,dolar güncel fiyatı,,dolar ne kadar,

Dolar ne kadar kaç TL? Suriye'ye yönelik jeopolitik endişelerle 3,80'in üzerine çıkan dolar/TL bu seviyenin altında hareket ediyor. Bankalararası piyasada dolar/TL 3,79 civarında işlem görüyor. Euro/TL 4,65'in üzerinde seyrediyor. Dolar dün akşam yayınlanan Fed tutanaklarının yetkililerin ocak ayında yaptıkları toplantıda faiz oranlarının artırılmaya devam edilmesi gerektiğine daha çok inandığını ortaya koymasının ardından başlıca para birimleri karşısında bir haftanın zirvesine yükseldi. Doların başlıca altı para birimi karşısındaki seyrini izleyen dolar endeksi 90.099'a yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...