Tgrt Haber
10 May 2020 09:20

Dolar ne kadar, kaç TL? 10 Mayıs dolar TL kuru

Güncel dolar TL kuru her gün olduğu gibi bugün de en çok merak edilip araştırılanlar arasında yer alıyor. Özellikle ekonomi gündemini takip edenler dolar TL kurunda hafta içi kaydedilen hızlı yükselişin ardından güncel dolar TL kurunu merak edip araştırıyor. Peki, dolar, ne kadar, kaç TL? İşte, güncel dolar TL kuru…

Dolar ne kadar, kaç TL? 10 Mayıs dolar TL kuru
Dolar ne kadar,,10 mayıs Dolar ne kadar,

Dolar TL kuru 10 Mayıs Pazar günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bugün dolar ne kadar, kaç TL? Hemen belirtelim ki, hafta sonu piyasalar kapalı olduğu için dolar TL kuru bir önceki kapanış değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.


Hafta içerisinde 7,24 TL seviyelerine kadar çıkan Dolar aşama aşama gerileyerek 7,08 TL seviyelerine kadar indi. Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre 10 Mayıs 2020 Pazar günü Dolar’ın 7,09 TL olduğu aynı dakikalarda Euro kuru ise 7,69 TL seviyelerinde bulunuyor.

Döviz kurlarının yeni haftaya nasıl başlayacağı ise 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...