Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2016 10:56

Dolar rekor tazeledi | Son dakika ekonomi haberleri

Haftanın son gününde dolardan yeni rekor. Dolar/TL illikit (ikincil) piyasada tarihi zirve olan 3.4760 seviyesini görerek tarihi zirvesini yeniledi. Kur, saat 09.57’da bankalararası piyasada 3.4630 seviyesinde işlem gördü.

Dolar rekor tazeledi | Son dakika ekonomi haberleri
dolar,euro,dolar fiyatı,rekor,dolar kaç para,son dakika ekonomi haberleri,

Dolar yerinde durmuyor. Haftanın son gününde de hareketli. Merkez Bankası'nın dün gerçekleştirdiği faiz artışından sonra gerek küresel gelişmeler gerekse Türkiye'ye özgü nedenlerle dolar/TL tarihi zirvelerini yenilemeyi sürdürürken, piyasalarda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın faiz artışı sonrası bu konudaki açıklamaları yakından izlenecek.

GÖZLER ERDOĞAN'DA

Erdoğan bugün İstanbul'da Kadem Adalet ve Kadın Kongresi'ne, Hacı Fatma Fitnat Hanım Camii açılışına ve Sancaktepe Belediyesi Prof. Dr.Necmettin Erbakan Külliyesi'nin açılışına katılacak. İlgili programlar saat 10.00 13.00 ve 16.00'de gerçekleşecek.Dolar/TL illikit piyasada yeni tarihi zirve olan 3.4760'ı gördükten sonra saat bu sabah 09.46 itibarıyla 3.4635 seviyesinden işlem gördü.

EURO DA REKOR KIRDI

Euro/TL'de 3,6664 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.Kur, saat 09.46 itibari ile 3.6630 seviyesinden işlem gördü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...