Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Ekim 2018 09:12

Dolarda son durum ne? Dolar kaç lira oldu? | 17 Ekim dolar ne kadar, döviz fiyatları

Dolarda son durum ne? Dolar kaç lira oldu? Kur bu sabah ne kadar oldu? ABD'li Rahip Brunson'ın serbest bırakılmasının ardından devam eden iyimserlikle yönünü aşağı çeviren dolar/TL'de düşüş sürüyor. Dolar yeni güne 5,67 TL, euro ise 6,57 seviyesinde başladı.

Dolarda son durum ne? Dolar kaç lira oldu? | 17 Ekim dolar ne kadar, döviz fiyatları
dolar,dolarda son durum ne,dolar kaç lira oldu,son dakika ekonomi haberleri

Son Dakika haberi...Dolarda son durum ne? Dolar kaç lira oldu? Kur bu sabah ne kadar oldu?  ABD'li Rahip Brunson'ın serbest bırakılmasının ardından devam eden iyimserlikle yönünü aşağı çeviren dolar/TL'de düşüş sürüyor. Dolar yeni güne 5,67 TL, euro ise 6,57 seviyesinde başladı.

ABD'li Rahip Andrew Brunson'ın Cuma günkü mahkemede serbest bırakılmasının ardından devam eden iyimserlikle yönünü aşağı çeviren dolar/TL'de düşüş sürüyor. Dün akşam saatlerinde sert bir düşüş yaşayan ve 5,67 TL'ye inen Dolar/TL yeni güne de aynı seviyeden başladı. Kur bu sabah da 5,67 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro yeni güne, 6,57'den başladı.

DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

Dün dar bantta yatay bir seyir izleyen Dolar akşam saatlerinde 5,67 TL'ye kadar inmişti. Dolar yeni güne 5,67 TL seviyesinden başladı. Düşüşünü sürdüren euro yeni güne, 6,57'den başladı.

PAZARTESİ GÜNÜ 5,75'E İNMİŞTİ

Pazartesi günü 5,75 TL'ye kadar inen dolar Dolar/TL dün son dönemdeki volatilite de dikkate alındığında 5,76 ile 5,80 arasında oldukça dar bir bantta işlem gördü.

PPK ÖNEMLİ BİR EŞİK

Piyasalar için yeni eşik Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) gelecek hafta yapacağı Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı olacak.

ABD Doları G - 10 paraları karşısında geriledi

ABD Doları, Salı günkü işlemlerde Yeni Zelanda Doları hariç önemli piyasa paralarının tamamı karşısında değer kaybetti.

Doların G10 paraları karşısındaki değerini takip eden Dolar Spot Endeksi, TSİ 08:20'de yüzde 0.15 artıda 1,184.55 puan oldu.

Piyasalar ABD Hazine Bakanlığı'nın yarı yıllık Döviz raporunu ve Fed'in Eylül toplantısına ilişkin tutanakları beklemeyi sürdürüyor.

Sydney'de Westpac Banking Corp. kıdemli döviz stratejisti Sean Callow, “Yatırımcılar Fed'in Aralık, Mart ve Haziran'da faiz artırımına gideceğine güvenmeli.” dedi.

ABD'de 10 yıl vadeli hazine tahvillerinin faizi yüzde 3.1634 seviyesinde bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...