Tgrt Haber
03 Kasım 2015 13:25

Dünya devi Türkiye'de şirket satın aldı!

Dünyanın dev yatırım fonlarından Mid Europa Partners, Türkiye'nin en büyük bağımsız çağrı merkezi olan CMC`nin yüzde 100 hissesini satın aldı.

Dünya devi Türkiye'de şirket satın aldı!
Mid Europa Partners, Türkiye, şirket,

Dünyanın dev yatırım fonlarından Mid Europa Partners, Türkiye'de çağrı merkezi alanında faaliyet gösteren CMC'yi bünyesine kattı. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Mid Europa Partners, Danimarka merkezli entegre yönetim hizmet şirketi ISS'in CMC'de sahip olduğu yüzde 100 hissenin tamamını satın aldı. Açıklamada işlem tutarına ilişkin bir bilgi yer almadı.
'CMC, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK BAĞIMSIZ ÇAĞRI MERKEZİ'
Açıklamaya göre, İstanbul, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 4 çağrı merkezi ve 4,500 çalışanıyla faaliyet gösteren CMC, Türkiye'nin en büyük bağımsız çağrı merkezi konumunda bulunuyor.
Satış işleminde ISS'in finansal ve stratejik danışmanlığını yürüten 3 Seas Capital Partners CEO'su Şevket Başev, global piyasalarda yaşanan daralma ve Türkiye'nin yoğun seçim gündemine rağmen satış işlemine 10'dan fazla ilgilinin olduğu belirterek; birçok teklifin alındığını ve teklif verenlerle imza gününe kadar paralel müzakereler yürüttüklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...