Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ağustos 2021 00:43

Bodrum'daki makilik ve otluk yangını kontrol altında alındı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Bodrum yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Bodrum'daki makilik ve otluk yangını kontrol altında alındı
bodrum,milas,yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan müdahale neticesinde kontrol altına alındı.

Bodrum Gümüşlük-Derköy Mahalleleri yakınında bulunan makilik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangına Orman ve itfaiye ekipleri ile Polis ve Jandarma TOMA’ları su sıkarken, beton mikserleri ve köylüler bölgeye su taşıdı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

MİLAS YANGINI DA KONTROL ALTINDA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "11 gündür devam eden Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...