Tgrt Haber
10 Kasım 2017 17:46

Brezilya havaalanında saldırı düzenlendi!

Brezilya’da bir havaalanında, silahlı bir saldırgan silahla ateş ederek, bir kişinin ölmesine bir kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Brezilya havaalanında saldırı düzenlendi!
Brezilya,,havaalanı,

Brezilya'nın Paran eyaletindeki Maringa belediyesinde bulunan Maringa havaalanı terminalinde, Lucas Phelipe Carvalho adlı saldırgan silahla ateş ederek bir kişinin ölmesine, bir kişinin de yaralanmasına neden oldu. Gabriel Vieira da Silva adlı 16 yaşındaki genç olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşı da bacağından yaralandı. 
Lucas Phelipe Carvalho adlı 20 yaşında olduğu belirtilen silahlı saldırgan, gözaltına alınmasının ardından suçunu itiraf etti ve kendini savunmak için ateş ettiğini söyledi. Saldırgan ifadesinde, işe giderken bir soyguna uğramasının ardından silahla dolaşmaya başladığını öne sürdü. 


Olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde ise saldırganın iki gencin yanına yaklaşmasının ardından bir anda ateş etmeye başladığı görülüyor. 
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...