Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2014 21:15

Satılık olan Yunan otellerine İstanbul'da tanıtım

Yunanistan'da, mali kriz nedeniyle zor durumda bulunan bazı otel ve turistik tesislerin yabancı yatırımcılara satış ya da kiralama usulüyle devredilerek değerlendirilmesi arayışları çerçevesinde İstanbul'da tanıtım toplantısı düzenleneceği bildirildi.

Satılık olan Yunan otellerine İstanbul'da tanıtım
yunanistan, mali kriz, otel ve turistik tesisler, "Greek Properties- Turkish Tourism Investors Event", türsab, EKONOMİ haberleri, EKONOMİ,

Tourism Plus'un kurucusu Nikos Sapuncis, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, Yunan otelcilik sektörünün ilk kez böyle bir açılım yaptığını belirterek böyle bir kararın alınmasında gittikçe gelişen Türkiye ekonomisinin etkili olduğunu kaydetti. Diğer yandan Yunanistan'ı ziyaret eden ve sayısı gittikçe artan Türk turistlerin de buna etkisi olduğunu ifade eden Sapuncis, "Türk turistlerin ülkeyi sevdiğini ve kültürüne hayran olduklarını görüyoruz. Büyük ilgi bulunduğunu tespit ettiğimiz için Türk piyasasına hitap ediyoruz" dedi. Türk-Yunan Ticaret Odası üyesi olan TURSAB ve Tourism Plus şirketlerinin İstanbul'da gerçekleştireceği tanıtım toplantısına İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve çok sayıda Türk işadamının davet edildiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...