Tgrt Haber
27 Eylül 2021 10:50

Dünyaca ünlü CEO'dan kripto para itirafı: Haberler doğru değil

Kripto paraların bağımsızlığının sorgulandığı haberlerinin ardından, yatırım şirketi Skybridge Capital'in CEO'su Anthony Scaramucci'den değerlendirme geldi. Scaramucci, kripto paralara yoğun kurumsal giriş haberlerinin doğru olmadığını belirtti.

Dünyaca ünlü CEO'dan kripto para itirafı: Haberler doğru değil
kripto para,bitcoin

Gün geçtikçe kripto paralar günlük yaşama daha da entegre hale geliyor. Birçok kurumsal şirket kripto paraları kabullenme çabası içine girerken, Wall Street gibi dev şirketlerin de ciddi pozisyonlar alması ‘bağımsızlığın kaybolması’ konusunu gündeme getirdi.

Ancak milyar dolarlık fon şirketi Skybridge Capital'in ünlü CEO'su Anthony Scaramucci bu haberlerin doğru olmasını ifade etti.

Dünyaca ünlü CEO'dan kripto para itirafı: Haberler doğru değil
Anthony Scaramucci

“Kurumsal yatırımcıların kripto para alanına yoğun giriş yaptıkları haberleri doğru değil” diyen Anthony Scaramucci, finansal hizmetler sektörünün varlıklarının yalnızca yüzde 10 kadarını kripto paralara yatırmakta olduğunu belirtti.

Anthony Scaramucci, “Birileri size kurumsal yatırımcılar kripto paralara yoğun giriş yapıyor diyorsa ya dürüst değil ya da bizim bilmediğimiz bir şey biliyor" değerlendirmesini yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...