Tgrt Haber
01 Eylül 2021 15:46

E-ticaret devi Amazon 55 bin kişiyi işe alacak

E-Ticaret şirketi Amazon, küresel çapta 55 bin kişiye istihdam sağlamayı planladığını duyurdu.55 bin kişilik işe alımların 40 binden fazlasının ABD’de olacağı, kalan kısmının ise Hindistan, Almanya ve Japonya gibi ülkelerde olacağı bildirildi.

E-ticaret devi Amazon 55 bin kişiyi işe alacak
Amazon,

E-Ticaret devi Amazon’un yeni CEO’su Andy Jassy, küresel çapta 55 bin kişiye istihdam sağlamayı planladıklarını açıkladı.

Perakende, reklam ve diğer iş kollarında talebi karşılamak için daha fazla iş gücüne ihtiyaç olduğunu söyleyen Jassy, 55 bin kişilik işe alımların 40 binden fazlasının ABD’de olacağını, kalan kısmının ise Hindistan, Almanya ve Japonya gibi ülkelerde olacağını kaydetti. Yeni alımlarla Amazon'un teknoloji ve kurumsal ekibinde yüzde 20'lik artış olacağı bildirildi.

Amazon ABD’de 2020’de depolama ve teslimat gibi iş alanlarında çalışmak üzere 500 binden fazla kişiye istihdam sağlamıştı. Şirket gelecek yıldan itibaren çalışanlarına haftanın sadece 3 günü ofiste çalışma fırsatı sunacağını duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...