Tgrt Haber
13 Ekim 2021 14:44

Edis Fan Token ne kadar? Edis Fan Token ne işe yarar?

Edis sosyal medya hesabından Edis Fan Token ve NFT projesini duyurdu. Edis hayranları ''NFT destekli Edis Fan Token nedir? Edis Fan Token ne işe yarar? Fan Token nasıl satın alınır?'' sorularına odaklandı. Peki Edis Fan Token ne kadar?

Edis Fan Token ne kadar? Edis Fan Token ne işe yarar?
fan token,,NFT,,edis,

Şarkıcı Edis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla EDİS Fan Token ve NFT projelerinin çıktıpını duyurdu. ICRYPEX ortaya çıkarılan EDİS Fan Token şarkıcının hayranlarını heyecanlandırdı. Peki Edis Fan Token nasıl satın alınır? İşte Edis NFT ve Fan Token projesi hakkında bilmeniz gerekenler. 

EDİS FAN TOKEN NEDİR?  

Edis hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Edis sosyal medya hesabı üzerinden Edis Fan Token ve NFT projelerinin çıktığını duyurdu.  

Edis Fan Token; ICRYPEX ve Edis ortaklığında hazırlanmış fan token projesidir. Edis hayranları satın alacağı fan token sayesinde çeşitli ayrıcalıklara sahip olabilir. ICRYPEX sanatçının her başarısında piyasadan satın alınan belirli miktarda Edis Fan Token’ı yakacak. Edis’in her başarısı beraberinde arz kısıtlaması da getirecek.  

Edis Fan Token ne kadar? Edis Fan Token ne işe yarar?

Şarkıcı Edis Fan Token’dan ve Edis Fan Token kullanılarak gerçekleştirilmiş özel, sanatçı - sanatsever entegrasyon çalışmalarından elde edilen gelirden sivil toplum kuruluşlarına bağış yapacak. 2022 yılı içerisinde belirtilecek olan yüzdeler ile, mali yıl sonunda hak sahiplerine ulaştırılacak şekilde dağıtılacak. Edis Fan Token gelirlerinin hangi sivil toplum kuruluşlarına gideceği ise önümüzdeki günlerde Edis ve ICRYPEX tarafından paylaşılacak.  

EDİS FAN TOKEN NE İŞE YARAR?  

Edis Fan Token çıkmasıyla birlikte ''Edis Fan Token ne işe yarar?'' sorusu gündeme geldi. Edis Fan Token sahibi olanlar çeşitli ayrıcalıklarından faydalanabilecek. İşte Edis Fan Token ayrıcalıkları:  

Fan Token sayesinde Edis’in belirleyeceği etkinliklerde, özel konserlerde, başarılarda ve kampanyalarda kullanılabilecek. Edis Fan Token, sanatçı ve sanatsever arasındaki etkileşimin artmasına fayda sağlayacak. Dünyada bir ilk olan Edis Fan Token, Edis NFT’lerini de satın alabilmek için bir araç olacak.  

EDİS FAN TOKEN NE KADAR? 

ICRYPEX ve Edis ortaklığında hazırlanmış Edis Fan Token projesi içinde bulunmak isteyenler Edis Fan Token fiyatı için bekliyor. Edis Fan Token ön satış fiyatı, özel olarak 0,90 TL, Edis Fan Token’ın 0,90 TL’den gerçekleştirilecek olan ön satışının ardından halka arz fiyatı ise 1,00 TL olarak belirlendi.  

Edis Fan Token ön satışı 18 Ekim 00.00 saatinde başlayacak. Edis Fan Token sahiib olanlar ICRYPEX Kripto Para Borsasında ön satışa sunulacak olan Edis Fan Token’ı dilediğin gibi satın alabilecek. Edis Fan Token geleceğe yatırım olarak bekletilebilir ya da 21 günlük kilit süresinin ardından tıpkı diğer kripto para birimleri gibi alınıp satılabilir. Ön satış esnasında avantajlı 0,90 TL fiyatı ile satın aldığın Edis Fan Token’lar 21 gün boyunca ICRYPEX hesabında kilitli kalacak. 

EDİS FAN TOKEN NASIL SATIN ALINIR?  

Edis Fan Token için ön satış tarihi belli oldu. 18 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan Edis Fan Token ön satışı için hazırlanan hayranlar satın alma işlemi ile ilgili araştırma yapıyor. Peki Edis Fan Token nasıl alınır? 

  • Edis Fan Token’ı ICRYPEX üzerinden satın almak için ICRYPEX mobil uygulamaları veya İnternet sitesi üzerinden ICRYPEX’e üye olun. 
  • Hesabı onaylayın, 
  • Yatırma menüsü üzerinden TL yükleyin, 
  • Ön satış periyodunun başlangıcı ile birlikte Edis Fan Token’ satın alabilirsiniz.  
  • Edis Fan Token’lar ICRYPEX hesabında 21 gün boyunca kilitli kalacak. 

Edis Fan Token’ın maksimum arzı, 80.000.000 adettir. Toplam Edis Fan Token arzına ulaşılabilmesi için gereken süre 25 yıldır. Her yıl, kilitli olan Edis Fan Token miktarının %2,5’i, kilitleri kaldırılarak arz edilecektir. Bu arz süreci esnasında, Edis Fan Token tüm başarıları ile belirli miktarda Edis Fan Token yakılacaktır. Edis Fan Token maksimum arzı, 25 yıl içerisinde tamamlanacak bir süreç olarak planlandı.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...