Tgrt Haber
20 Temmuz 2021 10:10

Ekonomi yönetiminden bayram mesajı

Bakanlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Kurban Bayramı'nı kutladı.

Ekonomi yönetiminden bayram mesajı
kurban bayramı,,ekonomi,

Hükümetin ekonomi yönetimi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Kurban Bayramı’nı kutladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı paylaşımda, “Bizi bir Kurban Bayramı'na daha kavuşturan; paylaşmanın, dayanışmanın ruhunu yaşatan Allah’a hamdolsun" ifadelerini kullanan Bakan Bilgin, "Bayramımız mübarek olsun. Tüm Türk ve İslam alemine sağlıklı, huzurlu bir bayram temenni ederim" açıklamalarında bulundu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da, "Allah'a yakınlığın, teslimiyetin, sadakatin bayramı Kurban Bayramı'nın ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âlemi, gönül coğrafyamız ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayramımız mübarek olsun” mesajını paylaştı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ise, “Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın kardeşliğimizi pekiştirmesini, milletimize ve İslâm alemine huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun” dedi.

“Sağlığımızı koruyarak başkalarının hayatına da bir koruma sağladığımızı unutmayalım” diyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Omuz omuza, huzurla kutladığımız bayramlarımıza geri dönebilme temennisiyle Kurban Bayramı'nı kutluyor; bayramımızın ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise videolu paylaşımında şu mesajlara yer verdi: “Birliğin, beraberliğin, paylaşmanın, yardımlaşmanın adıdır bayramlar. Çiftçilerimizin, üreticilerimizin, yetiştiricilerimizin ve kıymetli halkımızın Kurban Bayramı mübarek olsun.”

Ticaret Bakanı Mehmet Muş da, “Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor; Bayramın tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve bereket getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Herkese hayırlı bayramlar” şeklinde açıklama yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Kurban Bayramı’mızın başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere tüm insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...