Tgrt Haber
11 Aralık 2021 10:52

Ekonomi Zirvesi'ne dolar ve eurolu elbise damga vurdu

İstanbul Ekonomi Zirvesi kapsamında düzenlenen defilede, aynı zamanda İstanbul Ekonomi Zirvesi'nin İcra Kurulu üyesi de olan modacı Gülcan Selçuk'un gündeme uygun olarak sadece dolar ve euro ile tasarladığı elbise dikkat çekti.

Ekonomi Zirvesi'ne dolar ve eurolu elbise damga vurdu
dolar,,euro,

Bu yıl 5'inci kez kapılarını açan ve dünyadan üst düzey isimlerin katılım sağladığı İstanbul Ekonomi Zirvesi renkli görüntülere sahne oldu.

Zirve kapsamında düzenlenen defilede, aynı zamanda İstanbul Ekonomi Zirvesi'nin İcra Kurulu üyesi de olan modacı Gülcan Selçuk'un sadece dolar ve euro ile tasarladığı elbise dikkat çekti.

Ekonomi Zirvesi'ne dolar ve eurolu elbise damga vurdu

Tasarımları ile farklı konular üzerinde duran Selçuk, daha önce de iklim değişikliği ve geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla dönüştürülebilir atıklarla diktiği 30 elbiseyi 'İklim Değişikliği Koleksiyonu'nda toplamıştı.

İstanbul Ekonomi Zirvesi, yeni yatırım fırsatlarını belirlenmesinde somut girişimlerde bulunmak ve bunların uluslararası arenada tanıtılmasına bir zemin oluşturmak misyonuyla düzenleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...