Tgrt Haber
29 Temmuz 2021 12:06

Elon Musk Tesla'nın elindeki Bitcoin'leri yorumladı

Tesla CEO’su Elon Musk, e-araba şirketinin elinde tuttuğu Bitcoin‘ler’in miktarı hakkında yorumda bulundu. Tesla’nın bilançosunda 1,47 milyar dolara yakın Bitcoin olduğu tweet’ine karşılık Musk, “O kadar çok Bitcoin‘imiz yok, ama tahmin yakın” dedi.

Elon Musk Tesla'nın elindeki Bitcoin'leri yorumladı
elon musk,bitcoin,Tesla,kripto para

Son günlerin gündemini en çok meşgul eden konularından bir tanesi kripto paralar oldu. Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın ve uzay taşımacılığı şirketi SpaceX’in CEO’su Elon kripto paralara olan ilgisi ise piyasaların üzerinde etkili oluyor.

Musk son olarak, Yatırımcı ve Sunucu Dave Lee’nin Twitter hesabından attığı Bitcoin ve Tesla ile ilgili attığı hesaplama tweetine yanıt verdi.

Lee, Tesla’nın bilançosunda 1,47 milyar dolara yakın Bitcoin olduğu yorumunda bulunurken, Elon Musk o tweet’e karşılık, “O kadar çok Bitcoin‘imiz yok, ama tahmin yakın” ifadelerini kullandı.

Tesla, 8 Şubat’ta yayınlanan 10-K raporunda 1,5 milyar dolarlık Bitcoin bulundurduğunu açıklamıştı.

Elon Musk Tesla'nın elindeki Bitcoin'leri yorumladı

40 BİN ÜZERİNDE KALICILIĞI KIRAMIYOR

Geçen hafta 30 bin doların altını gören kripto paraların amiral gemisi Bitcoin, hızlı bir şekilde toparlanarak dün 40 bin 850 dolara kadar yükselmişti. Bugün ise 40 bin 4 dolar seviyesine çıkan Bitcoin yeniden 39 bin seviyelerine geri döndü. Kripto para önemli bir psikolojik sınır olarak kabul edilen 40 bin doları henüz kalıcı bir şekilde kıramadı.

Altcoin’lerin en büyüğü Ethereum da haftalık bazda yüzde 15 kazandırdı. Son 24 saatte değerini yüzde 0,5 artıran Ethereum şu sıralar 2 bin 300 dolar civarlarında seyrediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...