Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ekim 2021 09:52

Elon Musk'tan dikkat çeken Bitcoin paylaşımı

Tesla CEO'su Elon Musk Bitcoin fiyatı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Musk Bitcoin’in 69 bin dolara ulaşacağını düşünüyor.

Elon Musk'tan dikkat çeken Bitcoin paylaşımı
Elon Musk,Tesla,Bitcoin

Tesla CEO’su Elon Musk Bitcoin‘in rekor kırmasının ardından kripto paralar hakkında yaptığı açıklamalara bir yenisini daha ekledi.

Kripto paralarla ilgili yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çeken Elon Musk bu kez de Bitcoin’in 69 bin dolara yükseldiğini gösteren bir paylaşım yaptı.

Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, yataklarından Bitcoin ve Ether fiyatlarına bakan bir çiftin resmini yayınlayarak en büyük iki madeni parayı biraz daha yukarı itti. Dün tarihi zirvesini görmesinin ardından Bitcoin bugüne soluklanarak başladı. Bu sabah itibarıyla yeniden 64 bin750 dolara çekildi.

BITCOIN FİYATINI ETKİLEMEKTEN KAÇINDI

Özellikle, bazı kripto yorumcularına göre Musk, interneti potansiyel olarak bozabilecek 69 bin 420 dolarlık fiyat etiketinden bahsetmekten kaçındı. Daha önceki tweetlerini inceleyen analistler Elon Musk için 69 sayısının özel bir anlam taşıyabileceğini ifade ediyor. Hatta analistler Musk’ın ekim ayında Tesla Model S’nin fiyatı 69 bin 420 dolar olarak değiştirdiğini anımsattı.

Elon Musk'tan dikkat çeken Bitcoin paylaşımı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...