Tgrt Haber
01 Temmuz 2022 08:46 - Güncelleme : 02 Temmuz 2022 08:51

Milyonlarca emeklinin beklediği gün geldi: Bayram ikramiyeleri hesaba yatıyor

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyelerinin ödemeleri bugün başlıyor. Kurban Bayramı ikramiyeleri önce memur emeklilerine, sonra da işçi emeklilerine yatmaya başlayacak. İşte ödemelerin yapılacağı tarihler...

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Milyonlarca emeklinin beklediği gün geldi: Bayram ikramiyeleri hesaba yatıyor
emekli,ikramiye,ekonomi,Kurban Bayramı

Yaklaşık 12 milyon emeklinin bayram ikramiyeler bugün ödenmeye başlıyor. 8 Temmuz'a kadar sürecek ödemelerin 1100 lira olarak bu bayramda da aynı miktarda hesaplara yatırılması bekleniyor.

MEMUR EMEKLİLERİNE ÖDEME BUGÜN BAŞLIYOR

Memur emeklileri için ikramiyeler 2-5 Temmuz'da hesaplarda olacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklamasına göre maaş günü 1 Temmuz olan 4/C'li memur emeklilerinin ikramiyeleri yarın hesaplarına yatırılacak. Maaş tarihi 2-5 Temmuz arası olan 4/C'li memur emeklileri, ikramiyelerini yine aynı tarihte alacak.

İŞÇİ EMEKLİLERİNE ÖDEMELER 5-6 TEMMUZ'DA

4/B'li Bağ-Kur emeklileri için ise ikramiye ödemeleri 7 Temmuz'da yapılacak. Maaş tarihleri 17-21 Temmuz arasında olan 4/A'lı işçi emeklileri için ikramiye ödemeleri 5 Temmuz'da yapılacak.

22-26 Temmuz'da maaş alanlara ise ikramiyeleri 6 Temmuz'da ödenecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...