Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2021 08:06

Emeklinin beklediği haber geldi

Emeklilere bayram ikramiyesinin 6-7 Mayıs'ta yatırılacağı açıklanmıştı. Buna göre 6 Mayıs'ta (bugün) SSK'dan emekli olanların 7 Mayıs'ta ise Emekli Sandığı ve BAĞKUR'dan emekli olanların bayram ikramiyesi hesaplarına yatırılacağı duyurulmuştu. Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilerin bayram ikramiyelerinin bugün itibarıyla ödenmeye başlandığını duyurdu.

Emeklinin beklediği haber geldi
emekli maaşı,emekli bayram ikramiyesi,ramazan bayramı,ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla emeklilere verilen bayram ikramiyesi yasal düzenlemeyle bin 100 lira olmuştu.

Erdoğan'ın bayram öncesine yetişecek dediği ikramiyelerin 6-7 Mayıs tarihlerinde hesaplara yatırılacağı duyurulmuştu.

BAKAN BİLGİN'DEN EMEKLİLERİ SEVİNDİREN HABER
Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, emeklilere ödenecek olacak 1100 lira bayram ikramiyesinin hesaplara yatmaya başladığını duyurdu.

EMEKLİ İKRAMİYELERİ ÖDENİYOR
2021 yılı Ramazan Bayramı emekli ikramiyeleri düzenlemeye göre bugün ödenmeye başlanacak. SSK'dan emekli olanalrın ikramiyesi bugün (6 Mayıs), Bağkur ve Emekli Sandığı'ndan emekli olanların iktamiyeleri ise 7 Mayıs'ta hesaplara yatacak. Emeklilere ödenecek olan bayram ikramiyesinin toplam miktarı ise 12 milyar 300 milyon lira.

MÜJDEYİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekliye verildecek olan bayram ikramiyelerinin bayrama yetişeceğini ve 1100 lira olacağını duyurmuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...