Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 16:15 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 16:38

Son dakika! ABD'deki enflasyon rakamlarından sonra piyasalardan ilk tepki (10 Ağustos dolar, Euro, altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Piyasaların merakla beklediği ABD'deki enflasyon rakamları açıklandı. ABD'de yıllık enflasyon beklentilerin altında kalarak yüzde 8,5 oldu. Enflasyon rakamları açıklandıktan sonra piyasalar ne tepki verdi? Dolar, Euro ve altın fiyatları ne oldu? Detaylar haberimizde...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! ABD'deki enflasyon rakamlarından sonra piyasalardan ilk tepki (10 Ağustos dolar, Euro, altın ne kadar oldu?)
ABD,Enflasyon,Fed,Faiz,Dolar,Euro,Altın

Piyasaların merakla beklediği ABD'deki enflasyon rakamları açıklandı. ABD'de temmuz ayı enflasyonu beklentilerin altında kalarak yüzde 8,5 oldu. Bekleti ise yüzde 8,7 artması yönündeydi. Geçen ay yüzde 8.8 artması beklenen yıllık enflasyon yüzde 9,1 artarak rekor tazelemişti.

Peki ABD'deki enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından piyasalar ne tepki verdi? Dolar, Euro ve altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

DOLAR NE KADAR OLDU?

10 Ağustos'ta 17,84 TL seviyelerinde giren dolar ABD'de enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra 17,94 seviyelerine yükseldi.

EURO NE KADAR OLDU?

9 Ağustos'u 18,27 TL seviyelerinde kapatan Euro, enflasyon rakalamlarının açıklanmasının ardından bir hareketlenme yaşarak 18,48 TL seviyelerinde seyrediyor.

GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

10 Ağustos'a 1031 TL seviyelerinde başlayan gram altın gün içinde 1040 TL seviyelerine kadar yükselip tekrar 1034 seviyelerine inmişti. Enflasyon rakamlarının açıklamasının ardından gram altın 1037 TL seviyelerinde seyrediyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...