Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 06:49 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 13:17

Türk- İş Başkanı Ergün Atalay maaşını ve mal varlığını açıkladı

Türk- İş Genel Başkanı Ergün Atalay katıldığı bir televizyon programında maaşını açıkladı. Atalay maaşının 25 bin 750 lira olduğunu ve Adapazarı dışında evi olmadığını ifade etti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Habertürk
Türk- İş Başkanı Ergün Atalay maaşını ve mal varlığını açıkladı
,türk iş

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda yer alan Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belirlenen yeni asgari ücreti değerlendiren Atalay ayrıca aldığı maaşı ve tüm mal varlığını da söyledi. Aldığı ikramiye sayısının sıfır olduğunu söyleyen Atalay, 25 bin 750 lira maaşının olduğunu ve Adapazarı dışında Türkiye’nin hiçbir yerinde evi olmadığını ifade etti.

“NE BANKADA PARAM NE DE ARABAM VAR”

Ankara’da da misafirhanede kaldığını belirten Atalay, oraya 1.750 lira kira ödediğini söyledi. Hayatında 48 yaşında kaloriferli ev gördüğünü söyleyen Atalay, “Afyon'da bir dükkan hissesine girdim, 2 bin 500 TL kira alıyorum. Ne bankada param ne de arabam var. Hiç bisikletim bile olmadı. Bunu çalıştığım arkadaşlarım bilir. Ödemiş'teki adam bunu bilmez ama." diye konuştu.

Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...