Tgrt Haber
25 May 2021 06:41

Esnafa hibe desteği başvuruları başlıyor

Esnaf, sanatkar ve gerçek kişi tacirlere yönelik hibe desteği için başvurular bugün itibariyle başlıyor. 30 gün sürecek başvurular kimlik numarasına göre yapılacak

Esnafa hibe desteği başvuruları başlıyor
esnaf hibe,

Esnaf, sanatkar ve gerçek kişi tacirlere yönelik hibe desteği için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Kimlik numarasına göre alınacak başvurular 30 gün sürecek.

Ticaret Bakanlığı koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri aksayan esnaf, sanatkar ve gerçek kişi tacirler'e verilecek hibe desteğinin detaylarını açıkladı. Buna göre hibelere başvuru e-devlet üzerinden yapılacak.

25 Mayıs salı günü başlayacak hibe başvuruları 23 Haziran’a kadar sürecek. Ancak başvuru tarihleri yoğunluk yaşanmaması için kimlik numarasının son rakamına göre düzenlendi.

KİMLİK NUMARASINA GÖRE BAŞVURU

Buna göre kimlik numarasının sonu sıfır olanlar 25 Mayıs, iki olanlar 26 Mayıs, 4 olanlar 27 Mayıs, 6 olanlar 28 Mayıs ve 8 olanlar 29 Mayıs günü başvuru yapabilecek.

30 Mayıs - 23 Haziran 2021 tarihleri arasında ise tüm vatandaşlar başvuruda bulunabilecek. 4 milyar 622 milyon liralık hibeden 1 milyon 400 bin civarında esnaf faydalanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...