Tgrt Haber
24 Haziran 2021 09:20

Esnafa müjde! Hibe desteği başvuruları uzatıldı

Ticaret Bakanı Muş, esnaf ve sanatkarlar ile tacirlere verilen hibe desteğinde son başvuru süresinin 1 Temmuz 2021 saat 23:59'a kadar uzatıldığını duyurdu.

Esnafa müjde! Hibe desteği başvuruları uzatıldı
Hibe,Destek,Esnaf,Ticaret Bakanı

Koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetlerine ara veren 1,5 milyona yakın esnaf ve sanatkar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hibe desteği yapılacağı duyurulmuş ve destek kapsamında 4 milyar 662 milyon lira hibe ödenmesi kararlaştırılmıştı.

30 Mayıs tarihinden itibaren tüm vatandaşların başvurabildiği esnafa hibe desteğinde 23 Haziran 2021 son tarihti. Ancak konuya ilişkin açıklamada bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş son başvuru süresinin uzatıldığını bildirdi.

Bakan Muş, “Ticaret Bakanı Muş: "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin liralık hibe desteğinin son başvuru tarihini 1 Temmuz'a kadar uzattık” açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...