Tgrt Haber
18 Temmuz 2021 09:47

Ethereum kurucusundan iddialı sözler: Ağustostan sonra muazzam yükselecek!

Ethereum Kurucu Ortağı Joseph Lubin bu altcoin’in ağustos ayındaki hard forktan sonra büyük bir yükseliş yaşayacağını bildirdi. Ethereum, hâlihazırda yüzde 4,37 değer artışıyla 1.968 dolar civarından işlem görüyor.

Ethereum kurucusundan iddialı sözler: Ağustostan sonra muazzam yükselecek!
ethereum,bitcoin,kripto para

Bitcoin’in ardından dünyadaki en değerli kripto para birimi olan Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin, London Hard Fork’un Ethereum’un (EHT) talep ve değerinde muazzam bir artışı tetikleyeceğini açıkladı.

Ethereum geliştiricilerinin büyük çaba sarf ettiği Ethereum 2.0 güncellemesinin etaplarından Ethereum İyileştirme Plânı (EIP) yakında gerçekleşecek. Ethereum bu güncellemeyle işlem ücretini düşürmeyi amaçlıyor. Joseph Lubin, bu dijital paranın ağustos güncellemesinden sonra üstel taleple karşı karşıya kalmasını beklediğinden değerinin artacağına inandığını açıkladı. 

Daily Hodly’de yer alan habere göre, Lubin’in CNBC ile yaptığı başka bir röportajda, Ethereum platformu üzerine proje inşa etmek için büyük bir ilgi varlığı gözlemlediklerini ve ETH talebinin arttığını söyledi. Lubin, bu olgunun, ETH’yi etkili bir şekilde deflasyonist bir varlık haline getirecek olan Londra hard forku ile birleştiğinde, Ethereum’un fiyatını önemli ölçüde artıracağını ifade etti.

Ethereum kurucusundan iddialı sözler: Ağustostan sonra muazzam yükselecek!

LONDON HARD FORKU NE DEMEK?

London hard forku işlemi ile Ethereum çok fazla enerji tüketen bir Proof of Work ağından, çevre dostu bir Proof of Stake ağına dönüştürülmek isteniyor. London hard forkuyla Ethereum’da ücret yapısının aşağı çekilmesi ve Blockchain üzerinde daha fazla işlemin gerçekleşmesi için ölçeklenebilirliğinin artırılması planlanıyor. Ethereum bu hard fork ile temel sorunlarının çözümü yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Öte yandan Ethereum’un diğer bir kurucu ortağı Kanadalı Anthony Di Iorio, kripto para dünyası ile işinin bittiğini söylemişti. Di lorio, kripto dünyasından çekilmesi ile ilgili olarak kişisel güvenlik endişelerini gerekçe göstermişti.

Ethereum, hâlihazırda yüzde 4,37 değer artışıyla 1.968 dolar civarından işlem görüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...