Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ağustos 2015 10:48

Ette indirim bugün başladı!

Et ve Süt Kurumu, mağazalarında satılan ürünlerde bugünden itibaren ortalama yüzde 5 oranında indirime gitti.

Ette indirim bugün başladı!
et indirim, bugün, fiytalar,

Et ve Süt Kurumu'nun indirimi bugün başladı. Piyasa fiyatlarına oranla yüzde 23 daha ucuz satış yapan ESK mağazalarında yeni indirimli fiyatlarla birlikte, kıyma, kuşbaşı gibi parça dana etleri yüzde 27 daha ucuza tüketiciye ulaştırılmış olacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kasım Piral, kırmızı et fiyatlarını düzenlemeye yönelik tedbirler almaya devam edeceklerini söyledi.
Piyasa fiyatlarının gevşemesi için adım adım müdahale edeceklerinin altını çizen ESK Genel Müdürü Piral, Kurumumuz dana parça paket et fiyatları ile piyasa fiyatları arasında, indirim yapılmadan önce yüzde 23 oranında bir fiyat farkı zaten söz konusuydu. Pazartesi'den itibaren tüm ESK mağazalarında başlayacak olan indirim ile birlikte mağazalarımızda yaklaşık yüzde 27 daha ucuz et satıyor olacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...