Tgrt Haber
07 Haziran 2021 08:55

Evlenecek çiftlere müjde

Normalleşmeyle birlikte evlilik hazırlıkları hızlandı. PttAVM elini taşın altına koyarak evlenecek çiftler için fiyatları aşağıya çekti. Genel Müdür Hakan Çevikoğlu "100 alışverişten 25'i ev tekstili ve dekorasyon ürünü, 22’si küçük ev aleti. Ev mobilyalarının satışında yüzde 30 artış var. Bu yıl 600 bin çiftin evlendiği söyleniyor. Biz de yüzde 40’a varan çeyiz kampanyası başlattık" dedi

Evlenecek çiftlere müjde
pttavm,evlilik

Koronavirüsle mücadelede normalleşme dönemine girilmesiyle birlikte çiftlerin evlilik hazırlıkları hız kazandı. Kamu iştirak şirketi PttAVM çiftlerin ev kurmak için yapacakları alışverişlerde elini taşın altına koyarak fiyatları aşağıya çekti.

Bir süredir kapalı olan düğün salonlarının yeniden açılması ile birlikte çiftlerin ev alışverişi telaşları da arttığını belirten PttAVM.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, özellikle çeyiz paketleri gibi ürünlere talep yoğunlaştığını söyledi. Kamu şirketi olarak bu dönemde ellerini taşın altına koyduklarını ifade eden Çevikoğlu, “Gerçek indirimlerle, evlenecek çiftlerimizin yuvalarını kurmalarına yardımcı olacağız” dedi. Çevikoğlu, çeyiz alışverişlerine yönelik hazırladıkları kampanyadan bahsetti. Beyaz eşya, ev dekorasyon, mutfak gereçleri ve ev aletleri kategorilerinde indirim başlattıklarını belirten Çevikoğlu, “Tedarikçilerimizle birlikte ürüne göre değişkenlik gösteren ortalama yüzde 40’a varan indirimler hazırlandı” dedi.

Birçok üründe de ücretsiz kargo ile alışverişlerde kolaylık sağladıklarını da belirten Çevikoğlu, “Online düğün alışverişinde bu yıl seviyenin daha da yükselmesini beklediklerini söyledi. Ayrıca Çevikoğlu  tüketicilere, “Güven damgalı e-Ticaret platformlarını tercih edin” önerisinde bulundu.

100 alışverişten 22’si kahve makinesi 16’sı tencere-tava

Çiftlerin 100 alışverişinden 25’ini ev tekstili ve dekorasyon ürünlerinin oluşturduğunu belirten Hakan Çevikoğlu, “100 alışverişin 22’sini kahve makinesi, blender gibi küçük ev aletleri, 16’sını ise tencere tava gibi pişirme araçları oluşturuyor” dedi. Pandemiyle birlikte rağbet gören hamur ve ekmek yapma makinelerin de çeyiz sepetlerine girdiğini belirten Çevikoğlu, “Ev mobilyalarının satışında yüzde 30 artış var” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...