Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Şubat 2016 10:53

Faruk Çelik'ten et ve ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklama

Bakan Faruk Çelik et ve ekmek fiyatlarıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Faruk Çelik'ten et ve ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklama
faruk çelik,et,fiyat,

Tarım Bakanı Faruk Çelik et ve ekmek fiyatlarıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Tarım Bakanı Faruk Çelik, "Ekmeğin fiyatı bellidir neden 1 lira veya üzerinde satılıyor?" dedi. Çelik ayrıca "Et üreticisine zarar verecek bir çalışma yapmayız. Et fiyatlarıyla ilgili ciddi spekülasyonlar var. Fiyatların bu kadar yüksek olması hem üreticiye hem tüketiciye yaramıyor. Biz ithalat yetkimizi elimizde tutuyoruz." dedi.
"ET İTHAL EDEBİLİRİZ"
“Her an et ithal edebiliriz” diye konuşan Çelik, Spekülatörlere fırsat verilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Et ithalatının önü açıldı. Gıda ve Tarım Bakanı Faruk Çelik, “Et ithalatını gerçekleştirme şansımız var, bununla ilgili Bakanlar Kurulu kararı imzalandı” dedi.“Her an et ithal edebiliriz” diye konuşan Çelik, Spekülatörlere fırsat verilmemesi gerektiğinin altını çizdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...