Tgrt Haber
10 Haziran 2021 00:12

Fenerbahçe'den kripto para hamlesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün dijital gelirlerini artırmak için kendi kripto paralarını çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Fenerbahçe'den kripto para hamlesi
fenerbahçe,ali koç,kripto para,bitcoin

Dünya genelinde giderek yaygınlaşan kripto para piyasasında önemli gelişmeler yaşanıyor. El Salvador, en değerli kripto para Bitcoin'i resmi para birimi yaptı. Kripto paralarda son dönemde düşüş yaşansa da Fenerbahçe de bu piyasaya adım atmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün dijital yatırımları arasına kripto para işini eklemeyi planlıyor.

Ekonomi gazetecileriyle yaptığı toplantıda açıklamalarda bulunan Ali Koç, sarı lacivertli kulübün sanal mecralardaki varlığına değinip video paylaşım sitesi Youtube üzerinden önemli gelir sağladıklarını söyledi. Koç, “YouTube projesini başlattık ve 5-6 milyon gelire geldik” şeklinde konuştu.

"KRİPTO PARADAN 100-150 MİLYON TL GELİR GETİRMELİYİZ"

Yakın zamanda kripto para piyasasına da giriş yapacaklarının altını çizen Başkan Ali Koç, sözlerine şöyle devam etti:

"100-150-200 diye gidecek bir dijital gelir beklentimiz var. YouTube projesini başlattık 5-6 milyon lira gelire geldik, kripto yapacağız vs. Bunlardan 100-150 milyon gelir getirmemiz lazım. Elimizde gayrimenkullar var, bunları devletimizin de belki omuz vermesiyle geliştirebilme imkanlarını kovalamamız gerekiyor. Emlak furyasını kaçırdık. Kenan Evren Lisesi 10 sene önce bizim olsaydı, belki bu yakanın en büyük gayrimenkul projesi olacaktı, artık o kadar cazibesi yok. Geçmişte düşünülenlerle gelinenler arasında fark var.”

Çıkarılacak kripto paranın ismi ve kullanılacağı yerlerle ilgili ayrıntı vermeyen Ali Koç, kripto paralara ilgisi olduğunu da belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...