Tgrt Haber
25 Temmuz 2022 21:02 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 23:07

Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Gerekli adımları kararlılıkla atacağız

Finansal İstikrar Komitesi Bakan Nebati başkanlığında toplandı. Bakan Nebati, 'Banka ve kredi piyasasındaki gelişmeleri ele aldık' dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Finansal İstikrar Komitesi 5’inci Toplantısı gerçekleşti.
Bakan Nebati
Finansal İstikrar Komitesi 5’inci Toplantısı gerçekleşti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati Finansal İstikrar Komitesi 5’inci Toplantısı’nın gerçekleştirildiğini açıkladı. Bakan Nebati, "Ekonomik gelişmelerin, ülkemiz finansal sistemine olan etkilerini, bankacılık ve sigortacılık sektörlerindeki son dönem gelişmeler ile makro ihtiyati politika tedbirlerinin kredi piyasasına olan etkilerini kapsamlı bir şekilde ele aldık. Komitemiz, eş güdüm ve iş birliği içerisinde gerekli görülen adımları kararlılıkla atmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

ADIMLAR KARARLILIKLA SÜRECEK

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Nebati şu ifadeleri kullandı:

Ekonomik gelişmelerin, ülkemiz finansal sistemine olan etkilerini, bankacılık ve sigortacılık sektörlerindeki son dönem gelişmeler ile makro ihtiyati politika tedbirlerinin kredi piyasasına olan etkilerini kapsamlı bir şekilde ele aldık.

Önümüzdeki süreçte, Komitemiz, eş güdüm ve iş birliği içerisinde gerekli görülen adımları kararlılıkla atmaya devam edecektir.

Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Gerekli adımları kararlılıkla atacağız

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...