Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 11:28

Fonlardan para çıkışı 7'nci haftaya taşındı: Bitcoin yeniden düşüşte

Bitcoin fonlarından ise para çıkışı 7’nci haftada da devam etti. Dönem içinde Bitcoin fonlarından 2,8 milyon dolarlık para çıkışı izlendi. Geçtiğimiz günlerde 50 bin 400 doların üzerini gören Bitcoin kâr satışlarının etkisiyle düşüşe geçti ve son 24 saatte yüzde 2,7 gerileyerek 48 bin 114 dolar seviyesine geldi.

Fonlardan para çıkışı 7'nci haftaya taşındı: Bitcoin yeniden düşüşte
Bitcoin,kripto para

Coinshares verilerine göre kripto para fonlarında yaşanan 6 haftalık çıkışın ardından geçtiğimiz hafta para girişi oldu. Para girişinde ether, cardano ve solana gibi kripto paralara ilgi etkili oldu.

Verilere göre geçen hafta dijital varlık fonlarına 21 milyon dolarlık para girişi yaşandı. Önceki 6 haftada dijital varlıklardan toplam 115 milyon dolar para çıkmıştı. 6 haftalık süre 2018 Ocak ayından bu yana en uzun para çıkış dönemi olarak da kayıtlara girmişti.

BITCOIN FONLARINDAN PARA ÇIKIŞI SÜRÜYOR

Öte yandan geçen hafta Bitcoin fonlarından ise para çıkışı 7’nci haftada da devam etti. Dönem içinde Bitcoin fonlarından 2,8 milyon dolarlık para çıkışı izlendi. Geçen hafta itibarıyla dijital varlık fonlarının varlıkları 57,3 milyar dolarla Mayıs ortasından bu yana en yüksek seviyeye çıktı.

BITCOIN 48 BİN DOLAR SEVİYELERİNDE

Geçtiğimiz günlerde 50 bin 400 doların üzerini gören Bitcoin kâr satışlarının etkisiyle düşüşe geçti ve 48 bin doların altını test etti.

Bitcoin bugün yeniden 48 bin doların üzerini gördü. Kripto para buna rağmen son 24 saatte yüzde 2,7 gerileyerek 48 bin 114 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bitcoin’deki gerileme altcoinlere de yansırken Ethereum günlük yüzde 4,8'lik düşüşle 3 bin 180 dolardan, Cardano(ADA) yüzde 4,4'lük değer kaybıyla 2,75 dolardan işlem görüyor.

Son 24 saatte piyasa değeri bakımından ilk 100'de bulunan kripto paraların 84'ü dolar bazında değer kaybı yaşadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...