Tgrt Haber
18 Haziran 2021 10:50

Galatasaray Alman hoca Ralf Rangnick ile anlaştı

Galatasaray'ın başkan adaylarından İbrahim Özdemir, göreve seçilmesi durumunda Alman teknik adam Ralf Rangnick ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Galatasaray Alman hoca Ralf Rangnick ile anlaştı
galatasaray,teknik direktör,ralf rangnick,ibrahim özdemir

Galatasaray'da yeni başkanın kim olacağı merakla beklenirken, belirsizliğin sürdüğü bir diğer başlık ise teknik direktör konusu. Başkan adaylarının bir kısmı, yola Fatih Terim ile devam edeceğini duyurdu. Ancak Fatih Terim'in seçim kampanyasına alet edilmesi sarı kırmızılı camiada rahatsızlığa yol açmış durumda.

"RALF RANGNİCK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI"

Adaylar arasındaki tartışmalar sürerken, başkan adayı İbrahim Özdemir'den çarpıcı bir açıklama geldi. Fatih Terim'in Galatasaray'ın tarihinde önemli yeri olduğunu ve kulüple özdeşleştiğini belirten Özdemir, Fatih Terim'in adının seçim sürecinde geçirilmesinin yanlış olduğunu savundu.

Başkan adaylığını açıkladıktan sonra teknik direktörlük için Fatih Terim'le devam edileceğini duyuran İbrahim Özdemir, her ihtimale karşı B planını da hazır tutuyor. Özdemir, adı Fenerbahçe ile anılan Alman teknik adam Ralf Rangnick ile anlaştıklarını kaydetti.

Sarı-kırmızılıların 20-21 Temmuz'da UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Hollanda'nın PSV takımıyla karşılaşacağını hatırlatan İbrahim Özdemir, "Önümüzde ön eleme maçları dururken takımın teknik direktörsüz bırakılması düşünülemez. Galatasaray'ın yönetim, teknik direktör ve oyuncuları açısından alternatifleri zengindir. Bu anlayışla seçimi kazanmamız halinde Galatasaray Teknik Direktörlük görevi için Alman teknik adam Ralf Rangnick ile ön görüşme yapılmış ve prensipte mutabakat sağlanmıştır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...