Tgrt Haber
03 Aralık 2015 16:11

Gazprom, 'Türkiye'ye doğalgaz sevkiyatı normal şekilde sürüyor'

Rusya'nın doğalgaz ihracat tekeli Gazprom'dan GAZP.MM bir kaynak, iki ülke arasındaki gerilime rağmen Türkiye'ye doğalgaz sevkiyatının normal şekilde devam ettiğini söyledi.

Gazprom,  'Türkiye'ye doğalgaz sevkiyatı normal şekilde sürüyor'
gazprom,türkiye,doğalgaz,

Aynı kaynak, Balkanlar üzerinden Türkiye'ye gaz taşıyan Batı hattı ve Karadeniz altından taşıyan Mavi Akım hatlarının neredeyse tam kapasiteyle doğalgaz akışının devam ettiğini belirtti.
 GAZPROM: TÜRK AKIMI İÇİN GÖRÜŞMELER DURDU
 Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, Türkiye'nin Türk Akımı doğalgaz projesi konusunda kendilerine herhangi bir şekilde başvurmadığını ve görüşmelerin durduğunu belirtti.
 Gazprom Başkanı Miller, Putin'e en yakın isimler arasında yer alıyor

Miller, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Türk Akımı projesinde görüşmelere devam etmek istemesi halinde Rusya'ya başvurabileceğini, ancak böyle bir müracaat bugüne kadar gerçekleşmediği için görüşmelerin durduğunu kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...