Tgrt Haber
25 Kasım 2018 15:14

Gelir testi için son tarih 30 Kasım!

Genel sağlık sigortasından yararlanmaları için gençlere gelir testi yaptırmaları konusunda uyarıda bulunan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Genel sağlık sigortasına tabii olan gençlerimiz 30 Kasım’a kadar gelir testlerini yaptırmayı unutmamalı” dedi.

Gelir testi için son tarih 30 Kasım!
gelir testi,,30 kasım

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Genel sağlık sigortasına tabi gençlerimiz 30 Kasım'a kadar gelir testlerini yaptırmayı unutmamalı." ifadesini kullandı.

SON TARİH 30 KASIM
Palandöken, yazılı açıklamasında, torba yasayla genel sağlık sigortası prim borçlarını yapılandıranların 30 Kasım'a kadar gelir testi yaptırması gerektiğini bildirdi.

Sosyal güvencesi olmayan vatandaşların ne kadar prim ödeyeceklerini belirlemek için bu tarihe kadar ikametlerinin bulunduğu yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına müracaat ederek gelir testi yaptırmasının önemine işaret eden Palandöken, "Genel sağlık sigortasına tabi olan gençlerimiz 30 Kasım’a kadar gelir testlerini yaptırmayı unutmamalı." değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...