Tgrt Haber
01 Temmuz 2021 13:39

Getir, İspanya sokaklarını ‘mor’a boyayacak

Getir, Blok uygulamasını satın alarak Barselona, Madrid ve Milano'da hizmet vereceğini duyurdu.

Getir, İspanya sokaklarını ‘mor’a boyayacak
Getir,,Nazım Salur,,yatırım,

Evlere sipariş uygulaması Getir, Avrupa’da hizmet verdiği ülke sayısını 7’ye çıkarıyor. Şirket hızlı market teslimatı sektöründe faaliyet gösteren Blok uygulamasının tamamını satın alacağını duyurarak Barselona, Madrid ve Milano’da kendi adıyla hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

“Kültürel uyumumuzun tam olduğuna inandığımız Blok uygulamasını bünyemize kattık. Londra, Amsterdam, Paris ve Berlin’den sonra şimdi de Barselona, Madrid ve Milano sokaklarını Getir moru ile renklendireceğiz” diyen Getir’in Kurucusu Nazım Salur, “Blok’un yereldeki başarısı sayesinde bölgedeki en iyi hizmeti veren şirket olacağımıza inancımız tam” açıklamasında bulundu.

Blok'un Barselona, Madrid ve Milano’da sürmekte olan hizmeti artık Getir adıyla devam edecek. Roma ve Lizbon operasyonları ise ilerleyen günlerde kullanıma açılacak.

Getir son fonlamasından 3 ay sonra gerçekleştirdiği yeni bir fonlama turuyla birlikte değerlemesini üçe katlayarak 7,5 milyar dolara çıkarmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...