Tgrt Haber
22 Eylül 2021 11:25

Google 2,1 milyar dolara ofis binası alacak

Covid-19'un neredeyse başından beri personellerini uzaktan çalıştıran Google, Manhattan'da 2,1 milyar dolara ofis binası satın alacak.

Google 2,1 milyar dolara ofis binası alacak
google,,teknoloji,

Google, hibrit çalışma modelleri yaygın hale geldiği dönemde, Manhattan'da 2,1 milyar dolara bir ofis binası satın almayı planlıyor. Pandemiyle beraber dijital dönüşüme giren Google'ın Finans Direktörü Ruth Porat, New York City'deki St. John's Terminal sahasının 2023 yılının ortalarında açılması beklenen anlaşmasının gelecek yılın ilk çeyreğinde tamamlanacağını bildirdi.

 

Duyuru, şirketin üst düzey patronu Sundar Pichai'nin çalışanlarına bir e-postada Google'ın artan Covid-19 varyantı Delta vakaları nedeniyle gönüllü ofise dönüş politikasını ocak ayına kadar uzattığını söylemesinden yaklaşık bir ay sonra yapıldı.

Google 2,1 milyar dolara ofis binası alacak

Reuters'ın haberine göre Porat, yeni yatırı için "Bu yıl New York kampüsümüzdeki varlığımıza 250 milyon dolardan fazla yatırım yapma planlarımıza dayanıyor" yorumu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...