Tgrt Haber
22 Mart 2022 18:38 - Güncelleme : 22 Mart 2022 18:44

Rus milyarder Abramovich Göztepe'yi mi alıyor? Göztepe Token uçuşa geçti

İngiltere tarafından yaptırım listesine eklenen ve mal varlıklarına el konulan Rus milyarder Roman Abramovich'in Göztepe Spor Kulübü'nü alacağına dair iddialar gündeme oturdu. Söz konusu iddiaların artması ile birlikte Göztepe Token'in fiyatında ani fiyat yükselişi yaşandı ve son 24 saatte 750 milyon liralık işlem hacmine ulaştı. Gün içinde 6 kat artarak 90 liraya ulaşan Göztepe Token, daha sonra ise 42 liraya kadar düştü.

Göztepe'de başkan Mehmet Sepil'in istifa kararının ardından sosyal medyada Abramovich'in kulübü alacağı söylentileri arttı.
Göztepe'de başkan Mehmet Sepil'in istifa kararının ardından sosyal medyada Abramovich'in kulübü alacağı söylentileri arttı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki yaşanan savaş nedeniyle Putin ile yakınlığı bilinen milyarder Roman Abramovich İngiliz hükümeti tarafından ağır yaptırımlara uğradı. Rus milyarderin mal varlıklarına el konulurken sahibi olduğu Chelsea ise satışa çıktı.

ABRAMOVİCH GÖZTEPE’Yİ SATIN MI ALACAK?

Yaptırımlardan kaçan Abramovich’in Türkiye'den Göztepe Spor Kulübü ile ilgilendiği iddiası gündeme oturdu. Süper Lig'de üst üste 7. mağlubiyetini Aytemiz Alanyaspor'a evinde 2-0 yenilerek son 8 hafta öncesi kurtuluş umutlarını iyice azaltan düşme hattındaki Göztepe'de başkan Mehmet Sepil'in istifa kararının ardından sosyal medyada Abramovich'in kulübü alacağı söylentileri arttı.

GÖZTEPE TOKEN’DE ABRAMOVİCH HAREKETLİLİĞİ

Abramovich ile ilgili artan ve doğrulanamayan iddialar Göztepe Token'da büyük hareketliliğe yol açtı. Göztepe Token 13 TL civarında işlem görürken, bu iddialarına ardından gün içinde 6 kat artarak 90 TL'ye kadar yükseldi. 750 milyon liralık da işlem hacmine ulaşan Göztepe Token yüzde 212'lik bir artışla 42,95 liradan işlem görüyor.

Rus milyarder Abramovich Göztepe'yi mi alıyor? Göztepe Token uçuşa geçti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...