Tgrt Haber
21 Aralık 2021 08:36

Gram altın ne kadar? Altın düşecek mi? İslam Memiş altın tahmini

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi açıklamalarının ardından dolar fiyatındaki düşüşe bağlı olarak gram altın düşüşe geçti. Altın yatırımcısı Kabine öncesi 1000 TL sınırını aşan gram altın fiyatının 700 TL seviyelerine düşmenin ardından ''Gram altın ne kadar? Altın düşecek mi, yükselecek mi?'' sorularının cevabın odaklandı. İşte İslam Memiş altın yorumu.

Gram altın ne kadar? Altın düşecek mi? İslam Memiş altın tahmini
gram altın,,çeyrek altın,,altın,,islam memiş,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın döviz ve faiz açıklamalarının ardından altın fiyatlarında geri çekilme yaşandı. Haftanın ilk günü 1.060 TL seviyelerine kadar yükselen gram altın, dolar/TL kurunda yaşanan düşüş nedeniyle 21 Aralık Salı 800 TL altına indi. Gram altın üzerinde etkili olan ons fiyatı ise ibresini aşağı çevirerek 1.800 doların altına indi. 

GRAM ALTIN NE KADAR? 

Dolar haftaya tarihi zirvesini 18 TL üzerine çıkararak başlarken buna bağlı olarak gram altın 1080 lira seviyelerine yükseldi. Dün gerçekleşen Kabine Toplantısı ardından Recep Tayyip Erdoğan ekonomi konularına ağırlık vererek açıklama yaptı. Erdoğan kur yükselişi nedeniyle döviz satın alan vatandaşların önüne geçmek için yeni düzene geçtiklerini duyurdu. Cumhurbaşkanı açıklamasında ''İnsanlarımızın bankadaki TL varlığını, mevduat kazancı kur artışından yüksekse bu getiriyi elde edecek. Kur getirisi mevduat kazancının üstünde ise aradaki fark doğrudan vatandaşımıza ödenecek. Bu kazanç stopaj vergisinden muaf tutulacak'' sözlerine yer verdi. 

21 Aralık Salı gram altın 779 TL seviyelerinden işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 

Gram altın fiyatı ile beraber çeyrek altın da düşüşe geçti. Haftanın ilk işlem gününde çeyrek altın 1.639 TL üzerinden işlem görürken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ile 1.338 TL’ye geriledi. 

Gram altın ne kadar? Altın düşecek mi? İslam Memiş altın tahmini

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMU 

Yatırımcılar ve piyasa dövizde ve altın fiyatlarında yaşanan gerilemenin ardından ''Altın düşecek mi yükselecek mi?'' sorusunun cevabını araştırıyor. Döviz kurlarında agresif yükseliş, TL’de yaşanan değer kayıpları ile altın fiyatlarının yükselmesine neden olduğunun altını çizdi. Döviz ve altında yaşanan bu düşüşün ardından Memiş sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu. İslam Memiş, "Bu fragman, yarını izleyelim" mesajını paylaştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...