Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ocak 2022 16:51

Çiftçiye bir güzel haber daha: Gübre fiyatlarına ikinci kez indirim geldi

Tarımı ve çiftçiyi desteklemek adına 2021'in son ayında başlatılan kampanya dahilinde, CAN%26 gübresinde yapılan yüzde 54 indirimin ardından gübre fiyatlarına bir indirim daha geldi.

Çiftçiye bir güzel haber daha: Gübre fiyatlarına ikinci kez indirim geldi
çiftçi,gübre,indirim,destek,tarım

Tarımı desteklemek adına 2021'in Aralık ayında yapılan kampanya ile CAN%26 gübresinde yüzde 54 indirim yaparak bir gün içerisinde 88 bin ton gübreyi piyasalara arz eden Gemlik Gübre, indirim kampanyalarına devam ediyor.

ÜRE%46 GÜBRESİ DE KAMPANYAYA DAHİL EDİLDİ

Yükselen gübre üretim maliyetlerine rağmen Türkiye gübre sanayisine yatırımlarını ve desteklerini kesmeyen Gemlik Gübre, bugüne özel bir fiyat çalışması ile CAN%26 gübresinde yüzde 35 indirim yaparak, ton başına yeni fiyatını 6 bin 75 TL olarak belirlediğini duyurdu. Ayrıca gelen yoğun talepler neticesinde, Türkiye’de tüketimi yoğun olan ve ithal edilmesinden dolayı yüksek maliyetli ÜRE%46 gübresinin de kampanyaya dahil edildiği belirtildi. ÜRE%46 gübresinde yüzde 20 indirim ile ton başına yeni fiyatın 11 bin 770 TL olarak belirlendiği açıklandı.

Çiftçiye bir güzel haber daha: Gübre fiyatlarına ikinci kez indirim geldi

İNDİRİM KAMPANYALARI SIKLIKLA DEVAM EDECEK

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile Türk tarımının gelişimi ve milli ekonominin desteklenmesi adına yürütülen kampanya dahilinde, piyasa koşullarına göre oldukça cazip bir fiyat ile gübre satışı sağlayacaklarını vurgulayan şirket yetkilileri, konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

"Yapmış olduğumuz kampanyalar neticesinde, oldukça olumlu geri dönüşler almaktayız. Türk tarımının gelişmesi ve çiftçilerimizin desteklenmesi adına bu tarz kampanyalar oldukça önem arz etmektedir. Bu bilinç doğrultusunda indirim kampanyalarımızın sıklıkla devam edeceğini bildirmekten memnuniyet duyarız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...