Tgrt Haber
BIST
9706.32
%0.64
(61.30)
Dolar
32.5237
%-0.08
(-₺0.03)
Euro
34.7928
%-0.23
(-₺0.08)
Sterlin
40.4955
%-0.07
(-₺0.03)
Altın
2491.968
%-0.89
(-₺22.42)
Bitcoin
$66621
%0.41
Ethereum
$3284.3
%2.37
AVAX
39.22
%1.82
 - Masrafı az, kazancı çok!
4 saat önce

Masrafı az, kazancı çok! 'Sarı altın' hasadı başladı: Dövizle kazandırıyor

Türkiye'de sadece 3 ilçede üretimi yapılan, masrafı az olduğu için 'sarı altın' olarak adlandırılan yenidünya (Malta eriği) hasadı başladı. Türkiye'nin dört bir yanına gönderilen yenidünya, yurt dışına da ihraç edilerek döviz kazandırıyor. Birinci kalite ürünün kilosu ise 45 liradan alıcı buluyor.
 - Dolar rekor için kritik seviyeye yaklaştı!
4 saat 1 dakika önce

Dolar zirveye yakın, rekor için kritik seviyeye yaklaştı!

Para piyasalarında Fed faiz indirimi ile ilgili belirsizlik ve ABD tarafından gelen PMI verileri etkili olmaya devam ediyor. Dolar endeksi PMI’nın beklentilerin altında kalmasıyla geri çekilmişti. Yeni günde Dolar/TL, 32,58 ile zirve seviyelerine yakın başladı
 - Tatil sonrası hisselerde faktöring fark attı
4 saat 21 dakika önce

Borsa İstanbul hareketli başladı! Tatilin ardından hisselerde faktöring fark attı

Bir günlük resmi tatilin ardından Borsa İstanbul yükselişle başladı. Hisselerde yukarı yönlü seyir yaşanırken, hisselerde dikkat çeken faktöring atağı yaşanıyor. Spor hisseleri de kazançlarını geri aldı.
 - Akaryakıt fiyatlarına bu kez indirim geliyor
4 saat 53 dakika önce

Araç sahiplerini sevindiren haber! Akaryakıt fiyatları değişiyor, bu kez indirim geliyor

Akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor. Orta Doğu’da yaşanan krizle yüksek seyreden petrol fiyatları benzin ve motorini de vurmuştu. Gerilimin ateşinin bir nebze düşmesi akaryakıt ürünlerini de yansıyor. Bu kez motorine indirim geliyor.
 - İhbarlar cadı avına döndü
5 saat 20 dakika önce

Milyarlarca liralık para trafiği tespit edildi! İhbarlar cadı avına döndü

IBAN ile ödemeler ve para giriş çıkışları Maliye’nin markajında! IBAN hesaplarına yönelik denetimler resmen cadı avına döndü. Ağır vergi cezasından kurtulmak isteyenler birbirini ihbar etmeye başladı. IBAN hesaplarını yakınlarına kullandıran kişiler ihbar edilmeye başladı. Hatta, IBAN hesaplarını kiraya verenler, kiraladıkları işletmeleri ve kişileri de ihbar etmeye başladı.
 - Fahiş fiyat için yeni düzenleme
5 saat 38 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu, Bakanlık harekete geçti! Fahiş fiyat için yeni düzenleme

Fahiş fiyatla mücadele için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bu kapsamda ürünlerin ambalajı üzerine tavsiye fiyatı yazılması planlanıyor. 
Ekonomi - Ekonomi
7 saat 4 dakika önce

Altın bu defa ters köşe yaptı! Uzmanlar bile şaşkın; gram altın ve çeyrek altın alacaklar dikkat

Haftaya düşük başlayan altın fiyatları hafta ortasında ters köşe yaparak hızlı bir yükselişe geçti. Uzmanları bile şaşırtan bu yükselişte gram altın ve çeyrek altın alacaklara ekonomi uzmanlardan uyarı geldi. İşte altının 24 Nisan'daki güncel gram altın, çeyrek altın fiyatları...
 - Kemal Sunal'ın filmi gerçek oldu
20 saat 59 dakika önce

‘Zeytin ekmek yeriz’ devri kapandı! Kemal Sunal'ın filmi gerçek oldu

Kahvaltının tadı kaçtı. Gıdada yaşanan fiyat artışları ile birlikte kahvaltılıklar da uçtu. Sabah sofralarının vazgeçilmezi zeytin zamda rekor üstüne rekor kırarken, dünya genelinde etkili olan kuraklık zeytinin fiyatındaki artışı tetikledi. Şimdiden zeytinin tane fiyatı 1 TL’yi geçti.
 - İşten çıkarma dalgası büyüyor
21 saat 36 dakika önce

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Otomotiv devi çalışanları ile yollarını ayırıyor

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki Grünheide'de bulunan giga fabrikasındaki çalışanlardan 400'ünü işten çıkarmayı planladığını bildirdi.
Ekonomi - Ekonomi
21 saat 48 dakika önce

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan giyim kıyafet yardımı açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, tasarruf sebebiyle ‘kıyafet yardımının kesildiği’ iddialarına cevap verdi. Bakanlık kamu kurum ve kuruluşlarında memurlara sağlanan yardımın kesildiği haberlerini yalanladı.
 - Yazlığını kiraya verenlere kötü haber!
22 saat 32 dakika önce

Yazlığını izinsiz kiraya verenler yakayı ele verdi! Denetimde yüzbinlerce lira ceza kesildi

Turizm sektörünü baltalamakla suçlanan günlük kiralık evlerle ilgili düğmeye basılmış, düzenleme çıkarılmıştı. Buna rağmen yazlığını kiraya verenler tespit edildi. Yapılan denetimlerde 6 Kişiye 600 bin lira ceza kesildi.
 - 1 eurodan ev satışları başladı!
23 saat 3 dakika önce

1 eurodan ev satışları başladı! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu

35 liraya ev satın almak artık hayal değil. Dünya çapında sembolik rakamlara satılan ve viral olan evler kervanına bu kez de Fransa katıldı. 1 euroya bu eve sahip olmak pek akla uygun gibi görünmese de aslında gerçek. Ancak bu evin sahibi olmanın bazı şartları var.
 - Emekli ve memurları ilgilendiriyor!
23 saat 51 dakika önce

Emekli ve memurları ilgilendiriyor! Hükümetin masasında maaşlara yapılacak 3 düzenleme var

Milyonlarca emekli ve memur için geri sayım başladı. Enflasyon karşısında eriyen maaşlar nedeniyle toplumun büyük kesiminde temmuz beklentisi oluştu. Hükümet öncelikli olarak 3 düzenleme üzerinde çalışıyor. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışını masaya yatıracak.
Ekonomi - Ekonomi
23 Nisan 2024 - 12:57

KPSS şartı aranmayan yüksek maaşlı iş ilanları açıldı! Sağlık alanında yeni istihdam

İŞKUR üzerinden yapılan duyuruda sağlık alnından yeni istihdamlar sağlanacak. Personel alım güncellemesinde KPSS puanı şartı yok! Yüksek maaşlı bir personel alımında ise şartlar merak edildi. İşte detayları...
Ekonomi - Ekonomi
23 Nisan 2024 - 12:37

Türkiye'de İş Dünyası Dergisi'nden "oyun" etkinliği! Sektörün nabzı StarGate'te tutulacak

Türkiye’de İş Dünyası dergisi, hızla büyüyen ve kısa sürede büyük kâr getiren "oyun ekosistemi"ni ve yatırım fırsatlarını konuşmak için StartGate’in ev sahipliğinde bir etkinlik düzenliyor. 
 - Fahiş fiyat için sert önlemler yolda!
23 Nisan 2024 - 12:02

Fahiş fiyat için sert önlemler yolda! Cumhurbaşkanı Erdoğan son noktayı koydu: Kim yaparsa yapsın bedelini ödeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak temasları sona erdi. Dönüşünde gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonla mücadele için net konuştu ve kamu tasarrufu çalışmalarından fahiş fiyat ile mücadeleye ilişkin atılacak tüm adımları anlattı. Erdoğan, ‘kar hırsını dizginleyecek’ sert önlemler alacaklarını söyledi.
 - Silahlar, petrol ve dolardan daha değerli!
23 Nisan 2024 - 11:29

Silahlar, petrol ve dolardan daha değerli oldu! Dünya devletleri savunma harcamalarını 3 katına çıkardı

Orta Doğu'daki gerilim hattı, dünya devletlerinin savunma harcamalarını artırdı. Devletlerin artırdığı silah çeşitliliği hakkında Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü bir araştırma yaptı. İşte dünya devletlerinin savunmaya ve silahlanmaya harcadığı ücretler
 - Tarih verildi, akaryakıta indirim geliyor
23 Nisan 2024 - 10:32

Akaryakıt fiyatlarına Orta Doğu freni! Tarih verildi, motorine indirim geliyor

Petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ve dövizde yaşanan oynaklık akaryakıta indirim ve zam olarak yansıyor. Orta Doğu gerilimlerinde tansiyonun düşmesi fiyatlamaları da etkiledi. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre akaryakıt pompa fiyatlarında değişiklik bekleniyor. Motorine indirim için tarih verildi.
 - "Yerel" ifadem istismar edildi
23 Nisan 2024 - 10:14

Bakan Şimşek 'yerel' sözlerine açıklık getirdi: İfadem istismar edildi

Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek ABD temasları kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Şimşek, enflasyon mesajını yineleyerek yaptığı görüşmelerle ilgili olarak da yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Bakan Şimşek IMF toplantılarında kullandığı 'yerel' ifadesini de açıklık getirdi.
Ekonomi - Ekonomi
23 Nisan 2024 - 09:33

Yasa teklifi Meclis'te! Özel sektör için promosyon 50 bin lirayı buluyor

Özel sektör çalışanlarının gözü kulağı banka promosyonlarında... CHP, 2022 yılında banka promosyonlarını güvence altına almak için yasa teklifi verdi. CHP'de Özgür Özel'in genel başkan seçilmesiyle Meclis'te bekleyen teklif özel sektörü yeniden heyecanlandırdı. 3 yıllık banka promosyonunun ise 50 bin lirayı bulması bekleniyor.
Sona Git