Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Şubat 2015 14:23

Havaray ulaşım sisteminin proje ihalesi gerçekleştirildi

11 firmanın katıldığı ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak.11 firmanın katıldığı ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak.

Havaray ulaşım sisteminin proje ihalesi gerçekleştirildi
havaray,dev proje,ihale,

İstanbul’un farklı bölgelerinde toplam 8 etap olarak yapılması planlanan Havaray ulaşım sisteminin ilk projesi olan Tuzla Havaray proje ihalesi gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Merter Ek Hizmet Binası’nda yapılan ihaleye kapalı zarf usulüyle toplam 11 firma katıldı. Teklif zarflarının sunulmasının ardından ihale komisyonu tarafından ön inceleme yapıldı ve firmaların proje maliyetleri için verdikleri rakamlar açıklandı. İhalede en düşük teklifi 372 bin 500 TL ile Kmg Proje Mühendislik Müşavirlik Bilş. Tekn. Ltd. Şti. verirken, en yüksek teklif ise 777 bin 725 TL’lik rakamla Grontmij Ab’nin oldu.İhale komisyonu, verilen teklifleri kapalı oturumun ardından yapılacak detaylı incelemeler sonunca projenin hangi firmaya verileceğini belirleyecek. Proje ihalesinin sonuçlanmasının ardından ihaleyi kazanan firma, Havaray projesinin taslağını hazırlayacak. Taslak doğrultusunda yeni bir ihaleye daha çıkılacak ve kazanan yüklenici firma, projeyi hayata geçirecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...