Tgrt Haber
24 May 2019 18:48

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Reuters'ın haberine tepki

Hazine ve Maliye Bakanlığı, İVME ve Finansman Paketi ile ilgili haberi üzerinden Reuters haber ajansına tepki gösterdi. Açıklamada, haberin kasıtlı olarak paketi karalama amacı taşıdığı belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Reuters'ın haberine tepki
hazine

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Reuters haber ajansının İVME ve Finansman Paketi ile ilgili haberine tepki geldi. Yazılı açıklamada, "Haber kasıtlı olarak paketi karalama amacı taşımaktadır" denildi.

Bakanlık açıklamasında, haberle Türkiye'nin ihracat potansiyeline ve yerli üretime çok önemli destek sağlayacak paketin ithalatı artıracağı yönünde olumsuz  kanaat oluşturmaya çalışıldığı belirtildi. 

Reuters'ın bir süredir ekonomiyi hedef alan haberlerle aleyhte algı oluşturmaya çalıştığı vurgulandı. Hazine Bakanlığı açıklamasında "Kasıtlı bir ajanda yürüten ilgili haber ajansının tutumu tarafsız yayıncılık ilkeleriyle örtüşmemektedir" denildi.

Gerekli tüm hukuki hakların saklı tutulacağı da belirtildi.

BAKANLIĞIN TWİTTER HESABINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Reuters'ın haberine tepki

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...