Tgrt Haber
16 Ağustos 2021 15:43

Hong Kong Türkiye'yi yüksek riskli ilan etti

Almanya'nın ardından Hong Kong yönetimi de aralarında Türkiye'nin bulunduğu 15 ülkeyi yüksek risk kategorisine aldı. 20 Ağustos'tan geçerli olmak üzere bu ülkelerden gelecek yolculara yönelik karantina koşulları sıkılaştırılacak.

Hong Kong Türkiye'yi yüksek riskli ilan etti
hong kong,almanya,delta varyantı

Almanya’dan sonra Hong Kong’da Türkiye’yi yüksek riskli ilan etti.

Hong Kong yönetimi delta varyantının yükselişini gerekçe göstererek aralarında ABD, Fransa ve Türkiye'nin olduğu 15 ülkeyi orta risk düzeyinden yüksek risk kategorisine aldığını duyurdu.

20 Ağustos'tan geçerli olmak üzere bu ülkelerden gelecek yolculara yönelik karantina koşulları sıkılaştırılacak. Yüksek risk kategorisindeki ülkelerden gelecek yolcular için belirlenmiş bir otelde 21 günlük karantina süresi öngörülüyor.

ALMANYA DA YÜKSEK RİSKLİ İLAN ETMİŞTİ

Türkiye kısa zaman önce Almanya tarafından da yüksek riskli bölgeler kategorisine dahil edilmişti. Haziran ayında Türkiye'yi riskli ülkeler listesinden çıkaran Almanya, ABD ve İsrail ile birlikte Türkiye'yi yeniden yüksek risk alanı ilan etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...